News

Radu Banciu il jigneste pe Cezar Ouatu: “De ce nu canta in romana castratul asta?”

Scris de Alexandru Manea

Radu Banciu, prezentatorul emisiunii “Lumea lui Banciu” de la B1TV, l-a jignit aseara pe Cezar Ouatu, numindu-l “castrat”, si atacandu-l pentru simplul motiv ca piesa lui este interpretata in limba engleza, si nu romana, asa cum considera el ca ar trebuit.

radu-banciu-cezar-ouatu

Radu Banciu a rostit cuvinte grele la adresa lui Cezar Ouatu. Pe langa faptul ca l-a numit „castrat”, el l-a atacat pentru simplul motiv ca a ales sa cante piesa in limba engleza, si nu in limba romana.

„Fir-ati ai nabii de patrioti, de ce va laudati atata ca sunteti romani, ca nu trebuie sa ne ironizeze altii? Cum ne ironizeaza unii ne facem foc si para. De ce nu canta in romana castratul asta? Du-te ma si te culca ca sa-ti dai tu palme in timp ce canti. Pe asta trebuie sa-l aplaudam noi acuma ca-i al nostru?”, a declarat Banciu in stilul acid deja consacrat.

In ciuda criticilor dese venite de peste tot, Cezar Ouatu isi continua demn drumul spre marea finala Eurovision. In aceasta seara, artistul va urca pe scena din Malmo si se declara optimist in privinta rezultatului.

Scrie un comentariu