ADPM Coffee Break Stiri Interne

Radiourile cu cea mai mare audienta in Romania

Scris de Alexandru Manea

Conform sondajelor efectuate in ultimul trimestru al anului trecut, iata care sunt radiourile cu cea mai mare audienta in Romania. Clasamentul a suferit modificari fata de anii trecuti.

posturi-radio-audiente

Sunteti curiosi sa aflati care sunt radiourile cu cea mai mare audienta in Romania? Conform sondajelor efectuate in ultimul trimestru al anului trecut, clasamentul a suferit cateva modificari notabile. Iata cum se prezinta piata de profil din Romania.

Cel mai urmarit matinal in Bucuresti: Radio ZU, desi se afla in scadere ca audienta. Este urmat de Kiss FM, Magic FM, Pro FM si Europa FM, la egalitate cu Rock FM, care a crescut spectaculos.

radio-zu-matinal

Cel mai urmarit matinal in orasele din tara: Kiss FM, desi, la randul lui, a scazut mult fata de anul trecut, dupa ce Mihai Gainusa si Codut Keghes au parasit echipa. Este urmat de Radio ZU, Europa FM, Pro FM si Radio Romania Actualitati.

andrei-gheorghe-profm

La nivel national, cel mai urmarit matinal este Kiss FM, urmat de Radio ZU, Europa FM, Pro FM si Radio Romania Actualitati.

La nivel de audiente, majoritatea radiourilor se afla in scadere fata de anul trecut. Cu mici exceptii. Singurele care au crescut ca audienta sunt:

audiente-radio-bucuresti

In Bucuresti: Pro FM, Rock FM si Radio Romania Actualitati.

audiente-radio-urbanIn orasele din tara: Europa FM

La nivel national: Europa FM, Rock FM

Sursa: Paginademedia.ro.

Scrie un comentariu