News

Se lanseaza ProFM Lady Gaga! Special pentru concertul artistei din luna august!

Scris de Administrator

Special pentru fanii Lady Gaga si pentru toti cei vor sa se familiarizeze cu hit-urile ei pina la concertul pe care artista il sustine in Romania pe 16 august ProFM lanseaza astazi stream-ul “ProFM Lady Gaga”.

Noul radio on line va fi fi accesat prima data pe pagina de Facebook a ProFM-ului, urmand ca in zilele urmatoare sa se alature celor peste 30 de stream-uri existe déjà pe www.profm.ro.

“ProFM Lady Gaga” va contine toata discografia artistei care a fost declarata anul trecut de revista Forbes cea mai puternica femeie din lume, fiind inclusa totodata pe lista celor mai influenti oameni realizata de Time Magazine.

Pe langa “Paparazzi”, “Poker Face”, “Bad Romance” si multe alte piese, radioul on line dedicat ei va oferi si un bonus: cateva remix-uri realizate de cei mai cunoscuti DJ.

Artista care a debutat in august 2008 cu albumul The Fame, a cistigat 5 premii Grammy si are peste 2,2 miliarde de vizualizari pe YouTube, fiind cantareata care a generat cel mai mare numar de cautari din mediul online, detinand in prezent si cel mai mare numar de fani pe Facebook, aproape 50 de milioane, precum si titlul de cea mai urmarita personalitate pe Twitter, cu cei peste 22 de milioane de followers.

Lady Gaga este singurul artist al erei digitale care a reusit sa treaca de pragul de 5 milioane de vanzari pentru primele doua hituri din cariera.

Scrie un comentariu