Stiri Interne

Puya și Sișu cântă din nou împreună ca și La Familia

Scris de Alexandru Manea

Puya și Sișu cântă din nou împreună ca și La Familia, formația hip hop fenomen din anii 90. Cei doi vor apărea din nou pe scenă în această seară la Românii au Talent, iar pe 9 iunie în parcul IOR.

Puya și Sișu cântă din nou împreună ca și La Familia

Cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent vine cu foarte multe surprize și reprezentații incendiare, pentru a le oferi românilor o seară de neuitat! Trupa La Familia urcă mâine seară pe scena talentului pentru un moment special, prezentat într-un an important pentru Puya și Sișu.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la apariția oficială a trupei, odată cu lansarea primului album în anul 1997, Băieți de cartier.

Cu această ocazie, băieții au hotărât să readucă proiectul în atenția fanilor, lucrează la un nou album, iar vinerea aceasta îi vor încânta pe telespectatori cu un moment surpriză, pregătit special pentru Românii au talent.

”Anul 2017 este un an important pentru noi, se împlinesc 20 de ani de când am lansat primul album. Am simțit că trebuie să facem ceva special pentru fani, pentru noi, pentru toți cei care ne apreciază. Pe lângă lansarea noului album, Codul bunelor maniere, am decis să facem și un concert de revenire La Familia. Acesta va avea loc pe 9 iunie și ne încântă foarte tare ideea că am reușit să il organizăm în Parcul IOR, aproape de locurile unde am copilărit și unde ne-am început cariera. Ne bucură reacțiile pozitive din partea mass media, a fanilor și nu numai, venite odată cu anunțarea revenirii noastre. Ba chiar am primit și o invitație de a cânta o piesă – două în cadrul emisiunii Românii au talent. Ne vedem vineri acolo!”, au spus membrii trupei La Familia.

Scrie un comentariu