Stiri Interne

A meritat sa apara la Antena ! Pustii de la Next Star au ajuns vedete si peste hotare!

Scris de Alexandru Manea

Multi copii care au participat la Nex Star au devenit cunoscuti si apreciati nu doar in Romania, ci si peste hotare. Este vorba de Omar Arnaout, Elena Hasna sau Alex Parvu, micutii bucurandu-se acum de aprecierea strainilor si chiar de proiecte interesante in afara tarii.

omar-arnaout-next-star

Concursul Next Star a incantat milioane de romani care l-au urmarit la Antena 1. Pustii care s-au facut remarcati cantand exceptional au devenit acum apreciati si peste hotare. Unii au ajuns chiar sa aiba concerte in alte tari.

Omar Arnaout, unul din castigatorii concursului a ajuns ca la 14 ani sa cante in tarile arabe si sa primeasca oferta de a juca intr-un film. Conform Libertatea, pustiul a fost ofertat sa il intepreteze pe Amr Diab, artistul ale carui piese pustiul le canta. Mama lui nu a fost insa de accord cu aceasta propunere, in conditiile in care Omar ar fi trebuit sa stea in Egipt un an de zile.

elena-hasna-next-star

Elena Hasna (12 ani) a castigat premiul de popularitate cantand “Je suis malade”, compusa de Serge Lama si cantata de Lara Fabian si de Dalida. Inregistrarea a fost vizionata pe internet de peste 6 milioane de ori, si a fost recomandata chiar de compozitorul piesei.

alex-parvu-next-star

Alex Parvu, pustanul care a interpretat piesa formatiei Queen, The Show Must Go On, a fost laudat chiar de Brian May, chitaristul legendarei trupe britanice, inregistrarea fiind postata pe pagina acestuia de Facebook.

Scrie un comentariu