Stiri externe

The Pussycat Dolls se reuneste! Unde le puteti vedea in anul 2020!

Scris de Ana Kozma

Inspirate probabil de succesul avut anul acesta de Spice Girls, fetele de la The Pussycat Dolls au hotarat ca si in cazul lor e vremea pentru o reuniune! Iata unde le puteti vedea in anul 2020!

The Pussycat Dolls se reuneste! Unde le puteti vedea in anul 2020!

Daca anul 2019 a fost cel in care am avut ocazia sa le revedem pe Spice Girls impreuna intr-un turneu, iata ca si 2020 vine la pachet cu o surpriza de zile mari. Este vorba despre trupa The Pussycat Dolls, care promite o reuniune de neuitat!

La 10 ani dupa ce au hotarat sa se desparta si sa urmeze cariere solo, fetele de la The Pussycat Dolls au pus la punct un turneu pentru anul viitor. Singura care va lipsi de pe scena va fi Melody Thornton.

Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmin Bachar si Jessica Sutta vor urca pentru prima oara impreuna pe aceeasi scena, dupa 10 ani, chiar weekendul acesta cu ocazia X Factor: Celebrity.

Turneul The Pussycat Dolls va debuta in luna aprilie a anului 2020, iar biletele se pun in vanzare incepand cu data de 1 decembrie 2019.

Trupa a fost infiintata in anul 1995 de catre coregraful Robin Antin, initial ca o trupa de burlesque. Au lansat apoi o serie de hituri, printre care Buttons, Stickwitu sau Don’t Cha.

Spice Girls, din nou impreuna pe scena! Reactii mixte printre fani!

Scrie un comentariu