Style Radar

Puloverul bustieră, noul trend prezentat la săptămânile modei

Scris de Ana Kozma

Unde se lansează cele mai noi și mai hot trenduri? Bineînțeles, la săptămânile modei. Sezonul acesta, noul trend a fost prezentat de Miu Miu și se numără deja printre preferatele celebritățile. Este vorba despre puloverul bustieră!

Puloverul bustieră, noul trend prezentat la săptămânile modei

Miu Miu s-a numărat printre brandurile care și-au prezentat recent colecțiile pentru primăvară 2022. S-a întâmplat în cadrul săptămânilor modei organizate în cele mai importante capitale ale lumii. Piesa de rezistență a colecției? Puloverul bustieră!

Puloverul bustieră a atras atenția fashionistelor și a devenit noul trend al momentului. De altfel, termenul „cropped sweaters” se numără acum printre cele mai căutate pe Google.

Cu cgenul acesta de piesă poți, cu ușurință, să construiești un outfit sexy și cool în același timp. Poate nu este o piesă vestimentară foarte practică. Nu te ferește de temperaturile scăzute. Însă moda e modă, trendurile sunt trenduri. Și nu trebuie să fie practice, ci cool!

Vedetele de la Hollywood și cele mai hot supermodele au îmbrățișat deja trendul. Poartă puloverul bustieră și arată fabulos!

Chanel readuce stilul anilor 80 în noua colecție

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de elsa hosk (@hoskelsa)

Scrie un comentariu