News

PSY si Alicia Keys promit show pe cinste la MTV European Music Awards

Scris de Administrator

MTV European Music Awards este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale. Anul acesta, MTV EMA se va desfasura in luna noiembrie la Frankfurt. Printre surprizele pregatite de organizatori se numara senzatia pop a anului, koreanul Psy, dar si un show Alicia Keys.

Coreanul PSY, cel care datorita hitului „Gangam Style” a devenit rapid senzatia pop a anului, va putea fi vazut live, in noiembrie, la Frankfurt, pe scena MTV European Music Awards.

Psy nu este singurul artist ce va performa in cadrul acestui eveniment. Alicia Keys va fi si ea prezenta la Frankfurt, promitandu-le fanilor sai un show de zile mari. Pe scena vor mai alatura Pitbull si trupa The Killers.

Acestea sunt cele mai noi surprize confirmate recent de catre organizatorii MTV EMA, dupa Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. Si Rita Ora.

„Avand in vedere ca este pentru prima oara cand nu numai ca sunt nominalizat la un premiu international, dar voi avea si ocazia de a performa in fata intregii lumi, sunt incantat sa renunt la virginitatea mea internationala in favoarea MTV EMA”, a declarat Psy.

Cea de-a 19-a editie MTV EMA va fi gazduita de Heidi Klum pe data de 11 noiembrie 2012 si va putea fi vazuta in intreaga lume prin intermediul posturilor de televiziune MTV.

“Este atat de bine sa revii la MTV EMA. Sunt extrem de incantata sa daruiesc lumii piesele de pe noul meu album, ‘Girl On Fire’”, a spus Alicia Keys, incantata si ea ca se numara printre performerii MTV EMA de anul acesta.

Pitbull este nominalizat la doua categorii de premii: cel mai bun artist si cea mai buna piesa (“International Love” feat. Chris Brown) 

Scrie un comentariu