Stiri Interne

Psihologii de la Happy Channel care vor rezolva traumele romancelor

Scris de Alexandru Manea

La noul post TV, Happy Channel, fost Euforia TV, va fi difuzat “Dreptul la fericire” – un reality-show experiment – ce urmeaza sa intre in grila de programe a postului chiar din prima zi de emisie, respectiv 8 martie.

psihologi-dreptul-la-fericire

Dreptul la fericire” este un show militant, care isi propune sa prezinte si sa gaseasca solutii pentru problemele si traumele cu care se confrunta femeile.

Timp de trei luni, cinci femei cu povesti de viata incredibile vor intra in “Casa Fericirii” in incercarea de a-si depasi traumele, de a-si regasi drumul spre o viata normala si de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate in situatii similare.

Cazuri de violenta domestica, trauma emotionala in urma unui transplant dublu, arsuri cauzate de explozia unei sobe, cu urmari fizice si emotionale foarte grave, un alt caz emotionant al femeii care, departe de Romania, isi doreste cu orice pret sa se intoarca acasa si nu in ultimul rand cazul unui jurnalist caruia afectiunea cu care a fost diagnosticat i-a schimbat complet viata, sunt povestile pe care telespectatoarele Happy Channel le vor cunoaste din 8 martie.

Emisiunea va fi moderata de doi psihologi, respectiv Florina Onetiu si Violeta Dumitrescu, ambele cu experienta considerabila in domeniu, care, pe tot parcursul emisiunii vor lucra cu cele cinci femei aflate in casa, dar vor oferi sfaturi si recomandari si celor aflate in fata micilor ecrane.

“De cand ma stiu, menirea mea este aceea de a ajuta, sub orice forma posibila, oamenii. Din fericire, drumul meu s-a intersectat, recent, cu misiunea Happy Channel si a emisiunii “Dreptul la fericire”. Iata-ma, asadar, cu mari emotii intr-o noua aventura profesionala, dar si umana.

Ma simt extrem de onorata si sper sa ma ridic la inaltimea misiunii care mi-a fost incredintata. Pot sa garantez, insa, faptul ca voi contribui cu absolut toate resursele mele in acest proiect. Va invit, cu drag, sa ne fiti alaturi si sa ne redescoperim pe noi insine. Nu in ultimul rand, sa incercam sa onoram, impreuna, cea mai importanta misiune a vietii noastre: sa fim fericiti!” – declara psiholog Violeta Dumitrescu.

Dreptul la fericire

“Unul dintre crezurile mele importante in viata a fost si este ca oamenii merita sa fie fericiti. De aceea am visat sa pot face ceva concret pentru a-i imputernici sa creada in ei, sa se (re)descopere si sa creasca frumos din interior spre exterior. Iar cand visezi sa imparti fericire primesti si “ustensile” potrivite astfel incat am reusit in timp sa creez medii de suport si locuri dedicate fericirii. M-am bucurat mult cand am aflat de proiectul emisiunii “Dreptul la Fericire” pentru ca, in sfarsit, Romania va putea intelege, folosi si da mai departe generatiilor care vin acest drept! Cred ca e extraordinar ca femeile din Romania vor putea accesa o lume noua, o lume in care perspectiva se schimba si devine pozitiva. Aceasta lume are valori clare, solide, frumoase pe care se poate construi mai usor o viata mai buna si mai fericita”, a declarat psiholog&coach Florina Onetiu.

Euforia TV se transforma in Happy Channel

Dreptul la fericire” este un format original, primul de acest gen din Romania, o idee care apartine Ruxandrei Ion, consilier pe zona de continut Happy Channel si producatorului Simona Macovei. Structura de difuzare a productiei presupune o emisie de luni pana joi, transmisa in doua parti: primele 60 de minute vor fi difuzate de la ora 17.00 la ora 18.00, urmand ca partea a doua sa fie difuzata de la ora 20.00, la 21.00.

Happy Channel, canal TV care face parte din portofoliul Antena Group, se adreseaza in principal segmentului feminin din zona comerciala (femei din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani), dar si intregii familii si se pozitioneaza in zona televiziunilor militante, o abordare noua pe piata media din Romania. Noul post de televiziune isi propune nu doar sa ofere telespectatoarelor productii de calitate, targetate pe dorintele si asteptarile lor, ci si sa le reprezinte cauzele si sa militeze pentru ele.

Scrie un comentariu