Stiri externe Video

Protestul lui Paris Hilton. Deși e milionară, a fost abuzată fizic și psihic la școală.

Scris de Ana Kozma

Ai crede despre Paris Hilton că are lumea la picioare și o viață de invidiat. Ei bine, moștenitoarea impreriului Hilton a dezvăluit recet facptul că a fost abuzată fizic și psihic la școală. Iată aici detaliile!

Protestul lui Paris Hilton. Deși e milionară, a fost abuzată fizic și psihic la școală.

Este moștenitoarea imperiului Hilton. Nu mai ai nevoie de alte detalii pentru a crede despre Paris Hilton că are o viață de invidiat. Se pare însă că banii și statutul social nu au ferit-o de probleme de-a lungul anilor. În documentarul „This Is Paris”, lansat luna trecută pe YouTube, Paris face dezvăluiri șocante.

Paris Hilton a vorbit despre o adolescență deloc ușoară, încărcată de evenimente traumatizante. De asemenea, despre bărbații din viața ei care au agresat-o de-a lungul anilor.

„Am fost sugrumată, am fost lovită. Am suportat mult prea mult din ceea ce nimeni n-ar trebui să suporte“, mărturisește Paris Hilton.

Tot ea a mărturisit că ân adolescență a fost trimisă de părinții ei la internat. A suportat acolo tratamente dure, bătăi de nedescris. Era închisă în carceră și obligată să ia pastille.

„Angajaţii se purtau groaznic cu mine. Încercau tot timpul să mă facă să mă simt prost, se luau de mine, mă tachinau şi torturau. Ne loveau şi ne strâgeau de gât. Voiau să bage frica în noi ca să-i ascultăm de teamă“, a mai povestit ea.

Acum, Paris Hilton a organizat un protest în fața acestui internat din State. Cere închiderea școlii alături de alți oameni ce spun că au avut experiențe similare.

Ce avere uriașă are Paris Hilton și nu este mulțumită! Câți bani vrea în conturi?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The kids you abuse today will be the ones that will take you down tomorrow. 🙌 #BreakingCodeSilence #iseeYouSurvivor

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton) pe

Scrie un comentariu