Star Radar

Propunerile ECCO pentru toamna 2019

Scris de Alexandru Manea

Stilul, eleganta si confortul sunt trei elemente esentiale care stau la baza garderobei unui cuplu modern, gata mereu sa impresioneze indiferent de sezon sau evenimentul la care participa. Iata cum arata prounerea ECCO in materie de incaltaminte in trend toamna aceasta.

Propunerile ECCO pentru toamna 2019

ECCO SARTORELLE 25 TAILORED este o gama dedicata celor ce vor un twist premium.

Folosind tehnologii unice si inovatoarea, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED se inspira din mostenirea masculina a siluetelor iconice precum Derbies si Brogues, in care confortul este tratat la nivel de arta. Pielea ECCO are detalii distinctive, este flexibila si usoara ce se potriveste cu orice ocazie, fie ea formala, fie casual.

ECCO SARTORELLE 25 TAILORED se combina cu tehnologia unica ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, ce asigura un echilibru ideal si modern in orice moment.

ECCO VITRUS ™ – Un upgrade modern pentru siluetele clasice

Cu o combinatie de traditii clasice british si inovatii daneze moderne, gama ofera barbatului exigent, mereu atent la detalii, o abordare contemporana si premium pe care nu o poate ignora vara aceasta.

Ce inseamna Vitrus? O combinatie de eleganta si tehnologii futuriste, gama permite unei generatii moderne de barbati sa se bucure de siluete iconice, formale, care pot fi purtate toata ziua. Niciun compromis!

Gama de incaltaminte Vitrus de la ECCO beneficiaza de tehnologia FLUIDFORM ™ Direct Comfort care ofera un sprijin anatomic real si asigura, de asemenea, o legatura integrala, flexibila si usoara intre partea superioara si talpa pantofului.

Femei increzatoare la volan – Campionatul National Women Rally

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu