News Stiri Interne

Produsele si preparatele din peste de la Negro 2000, apreciate si la Dubai!

Scris de Christian Stan

La sfarsitul lunii februarie, compania Negro 2000 si-a promovat oferta de produse pentru export, atat in standul Romaniei cat si in cadrul degustarilor desfasurate in timpul targului Gulfood, desfasurat in Dubai.

Gulfood Dubai este cel mai mare targ anual de produse alimentare din lume. Participarea la aceste  evenimente internationale este  foarte importanta pentru compania Negro 2000, intrucat astfel ajunge mai aproape de clienti si se face cunoscuta ca si companie cu capital 100% romanesc.

Totodata, in spiritul inovatiei si dezvoltarii, reprezentanti ai companiei Negro 2000 s-au  pus la curent cu ultimele noutati si tehnologii din piata si au dezvoltat noi relatii cu furnizori si clienti.

Andreea Marin si Catalin Botezatu recomanda produsele de la Negro 2000

Negro 2000  se afla intr-o activitate de cercetare-dezvoltare continua, pentru a satisface exigentele clientilor sai, atat ca diversitate a specialitatilor, dar si din punct de vedere calitativ.

VIDEO! Negro 2000, brandul românesc al anului 2017

Recunoasterea la nivel national si international a calitatii produselor comercializate de catre SC Negro 2000 SRL este evidentiata prin certificarile obtinute, care dovedesc implementarea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentului, sistemului de management de mediu. In plus prin obtinerea IFS (International Food Standard) se asigura un nivel inalt de transparenta pe intregul lant alimentar de furnizare.

Cu peste 4500 de expozanti si peste 82000 de vizitatori, targul Gulfood 2018 reprezinta platforma perfecta pentru prezentarea a peste 20000 de marci din industria alimentara, a bauturilor si a produselor din industria tutunului.

Scrie un comentariu