ADPM Health

Produsele pe baza de peste, cheia catre o silueta perfecta si o sanatate de fier!

Scris de Administrator

Intr-o era in care este extrem de important sa avem grija la toate produsele pe care le consumam, astfel incat sa ne mentinem atat starea de sanatate, cat si silueta, un brand 100% romanesc ofera preparate delicioase pe baza de peste, la o callitate premium si preturi accesibile.

negro2000

Se stie faptul ca pestele si produsele pe baza de peste nu au cum sa lipseasca din regimul alimentar al niciunui om ce isi doreste sa duca un stil de viata sanatos si echilibrat. Preparatele pe baza de peste sunt insa si extrem de pretentioase, astfel incat este extrem de important sa le consumam intotdeauna doar pe cele foarte proaspete si despre care stim cu siguranta ca nu contin ingrediente ce ne-ar putea face rau in vreun fel.

negro2000-10 negro2000-9

Astfel, specialistii in domeniul gastronomiei, dar si al nutritiei, recomanda produsele brand-ului 100% romanesc Negro 2000. Asta deoarece este o companie cu peste 20 de ani experienta in domeniu si au mai bine de 2000 de clienti.

negro2000-8 negro2000-7

De la salata de icre de hering sau crap si pana la file de somon marinat ori fructe de mare, toate produsele Negro 2000 sunt de-a dreptul delicioase si, cel mai important, sanatoase garantat!

negro2000-5

Brand-ul ofera clientilor o gama larga de produse premium care contine: salata de icre de hering si stiuca, salata de icre de crap si stiuca, salata de icre de crap, salata de cruditati cu somon, file de somon marinat, fructe de mare, file de somon afumat, file de somon de Alaska afumat, salata de icre frantuzeasca cu somon afumat, tuburi de calamar si fructe de mare.

negro2000-4

Si pentru ca clientii tind sa fie din ce in ce mai exigenti, iar Negro 2000 este o companie care inoveaza si care vine in intampinarea dorintelor acestora, a creat o noua gama de produse premium sub brandul „Gastronatura” – salata cu icre de crap si ceapa, salata cu icre de hering si ceapa, file de somon afumat, file de somon de Alaska afumat si macrou afumat.

negro2000-2 negro2000-1

Retetele in cazul acestora sunt mai elaborate si sunt produse cu ajutorul unei tehnologii noi folosind cele mai bune materii prime de pe piata, iar raportul calitate – pret este unul exceptional.

file-de-somon-marinat-feliat salata-icre-de-hering-si-stiuca-negro2000

Produsele pot fi vazute pe site-ul negro2000.ro, iar doritorii, pot face comenzi, pentru petreceri sau evenimente importante, sunand la numarul de telefon 021 460 26 36.

salata-icre-de-crap-si-stiuca-negro2000

Scrie un comentariu