News Stiri Interne

Produsele Negro 2000, apreciate la targul Anuga din Germania

Scris de Christian Stan

Compania Negro 2000 a fost prezenta cu stand propriu la Targul Anuga, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare si de bauturi din Europa. Peste 7500 de branduri din intreaga lume si-au expus produsele la Koln, pentru cei 165.000 de vizitatori.

Produsele de la Negro 2000 sunt apreciate nu doar in Romania ci si peste hotare. Compania romaneasca a fost prezenta cu stand la Anuga 2017, un eveniment de top dedicat brandurilor din industria alimentara si a bauturilor, care s-a desfasurat la Koln, in Germania, la inceputul lunii Octombrie.

Cei peste 165.000 de vizitatori au avut la dispozitie 7500 de standuri ale brandurilor din aceasta industrie din intreaga lume. In materie de produse din peste, preparatele Negro 2000 au fost printre cele mai apreciate. Peste 5000 de vizitatori s-au oprit doar la standul Negro 2000 pentru a degusta produsele si a se interesa despre calitatea salatelor de icrelor, a somonului si a celorlalte sortimente de peste propuse de compania romaneasca.

Salatele de icre Negro 2000 sunt savuroase, cu o valoare energetica ridicata, iar prin continutul ridicat de nutrienti valorosi, aduc multe beneficii organismului uman. Amintim aici salatele de icre de crap, hering, stiuca, salatele de icre Perla si alte sortimente de salate de icre pe care le gasiti in magazine.

Icrele de peste au un continut bogat in vitamine esentiale: D,  B12 retinol, acid ascorbic, dar si minerale precum zinc, fosfor si potasiu. Stim foarte bine, si vrem sa stiti si voi, ca un consum constant de icre de peste nu poate face decat bine organismului nostru, protejandu- l de afectiuni ale inimii, pielii, sau sistemului nervos.

Scrie un comentariu