ADPM Beauty

Produsele Moroccanoil Color Continue au fost desemnate “Best Hair Color Products 2019”

Scris de Alexandru Manea

Noua gama de produse Moroccanoil destinata ingrijirii parului vopsit, Moroccanoil Color Continue, a fost desemnata Best Hair Color Products 2019, la categoria Best Color-Safe Shampoo & Conditioner, in cadrul NewBeauty Awards. Premiul international vine sa confirme inca o data eficienta produselor Moroccanoil in ingrijirea parului natural sau vopsit.

Produsele Moroccanoil Color Continue au fost desemnate “Best Hair Color Products 2019”

Gama Moroccanoil Color Complete reprezinta o abordare revolutionara 360° de ingrijire a culorii parului si include un regim complet de produse pe baza de ulei de argan, ce pot fi folosite atat in salon, cat si acasa.

Moroccanoil Color Complete este prima colectie de acest tip din lume, ce lucreaza pe baza unui regim holistic de ingrijire a culorii, avand in spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursa ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimica, deteriorarea mecanica, oxidarea dar si deteriorarea cauzata de utilizarea instrumentelor fierbinti (placa, uscator etc). Toate acestea afecteaza parul vopsit, iar culoarea isi pierde din intensitate.

Moroccanoil a lansat noua gama Moroccanoil Color Complete. Solutia revolutionara pentru parul vopsit!

Continuind traditia tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima data, in exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regaseste in toate cele 5 produse ale gamei. Este o tehnologie unica, super avansata, ce infuzeaza ulei de argan profund in cortexul firului de par, ajutand simultan la repararea si la sigilarea cuticulei (firul de par retine din vopsea cantitatea optima necesara unei culori perfecte).

Gama Moroccanoil Color Complete este disponibila in magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti), pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu