ADPM Health

Produsele Decottopia by Gianluca Mech, disponibile de azi în Farmaciile Ana Maria

Scris de Ana Kozma

Românii pot avea acum acces la suplimentele 100% naturale din gama Decottopia lansată de nutriționistul italian Gianluca Mech. Ele sunt disponibile, începând de astăzi, în lanțul de Farmacii Ana Maria.

Produsele Decottopia by Gianluca Mech, disponibile de azi în Farmaciile Ana Maria

Poți fi sănătos mâncând alimentele care îți plac! Cum? Cu ajutorul combinației secrete de zece plante curative, secret ce datează încă din secolul al XV-lea. Decottopia, căci așa se numeste terapia celor „zece plante”, a ajuns, prin produsele lansate de Gianluca Mech, și in Romania. Începând de astăzi, ele sunt disponibile în țara noastră în lanțul de Farmacii Ana Maria.

„Decottopia este o metodă veche de cinci secole, secretă a familiei mele, pentru extragerea și păstrarea sub formă lichidă a substanțelor active din cel puțin zece plante diferite, fără utilizarea de alcool, zahăr sau conservanți. Sunt produse ce au în spate numeroase cercertări medicale.

Conțin cel puțin zece ierburi diferite ale căror ingrediente active au fost extrase prin infuzie, macerare și decoct, în funcție de partea de plantă pe care o folosim”, spune nutriționistul Gianluca Mech.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști la nivel internațional. A lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității. Campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Gustările sănătoase fără zahăr și produsele Dieta Tisanoreica by Gianluca Mech, disponibile pe Glovo

Scrie un comentariu