Stiri externe

Quincy Jones vrea 10 milioane de dolari din averea lui Michael Jackson

Scris de Administrator

Nici nu s-a terminat bine procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live, ca numele regretatului Rege al Muzicii Pop este deja implicat in alt scandal. Quincy Jones i-a dat in judecata pe administratorii averii lui Michael Jackosn, pretinzand 10 milioane de dolari, reprezentand drepturi de autor si costuri de productie ale unora dintre cele mai mari hit-uri ale artistului.

quincy-jones-michael-jackson

Quincy Jones pretinde ca i se datoreaza milioane de dolari, ce ar reprezenta drepturi de autor si costuri de productie ale unora dintre cele mai mari hit-uri marca Michael Jackson. Asa se face ca acesta a intentat un proces in care cere daune in valoare de 10 milioane de dolari contra Sony Music Entertainment si a administratorilor averii regretatului Rege al Muzicii Pop.

Quincy Jones sustine ca acuzatii au re-editat cateva dintre piesele lui Michael Jackson si l-au privat in mod intentionat de banii cuveniti din drepturile de autor si productie. El a lucrat impreuna cu Michael la trei dintre cele mai cunoscute albume ale acestuia: „Off The Wall”, „Thriller” si „Bad”.

Hit-urile „Billie Jean”, „Thriller” si „Don’t Stop ’Til You Get Enough” sunt printre cantecele re-editate pentru care Jones isi cere acum drepturile banesti.

Intr-un comunicat oficial, administratorii averii lui Michael Jackson au declarat ca sunt profund dezamagiti de procesul pe care Quincy Jones l-a intentat impotriva lor.

„Domnul Jones a fost recompensat cum se cuvine pentru cei aproximativ 35 de ani cat a colaborat cu Michael”, au spus acestia.

Dupa luni intregi de dezbateri, la inceputul acestei luni s-a ajuns la un verdict in procesul pe care familia Jackson l-a intentat AEG LIVE, compania care urma sa organizeze show-urile lui Michael de la Londra. Katherine Jackson si familia ei cereau despagubiri de 4 miliarde de dolari de la AEG LIVE, insa juriul a gasit aceste asteptari ca nefondate.

Scrie un comentariu