Stiri Interne

Proba de gelozie: Ce ar face Cristina Siscanu daca Angelina Jolie ar sari pe Madalin Ionescu

Scris de Alexandru Manea

Cristina Siscanu sustine ca nu este o fire geloasa. Iata insa cum ar reactiona daca Angelina Jolie ar veni in studioul WOWbiz de la Kanal D si ar „sari” pe sotul ei, Madalin Ionescu.

cristina-siscanu-madalin-ionescu-angelina-jolie

Cristina Siscanu sustine ca a avut excese de gelozie la inceputul relatiei cu sotul sau, Madalin Ionescu. Insa, cu timpul, s-a mai temperat si a ajuns sa aiba incredere totala in acesta.

La fel ar reactiona si daca cea mai frumoasa femeie din lume, in speta, Angelina Jolie, ar flirtra cu alesul ei.

„La inceputul relatiei cred ca eu eram mai vulcanica pentru ca eram mai tanara. Am invatat in timp sa fiu diplomata. Madalin este genul de barbat care nu imi da motive (n.r. de gelozie), el nu spune despre nicio femeie in afara de mine ca este frumoasa.

madalin-ionescu-cristina-siscanu cristina-siscanu-basma-madalin-ionescu

Pentru mine este cel mai frumos barbat, iar eu pentru el sunt cea mai frumoasa femeie. El daca citeste o stire despre o vedeta si o propozitie incepe cu “frumoasa x”, omite acest epitet. Spune ca nu este de acord cu jurnalistul si nu vrea sa minta.

Daca ar veni Angelina Jolie in platoul WOWbiz si s-ar urca pe Madalin, nu as avea nicio problema”, a declarat Cristina Siscanu pentru WOWBiz.ro.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, casatoriti cel putin 5 ani. Asa prevede Carmen Harra

Scrie un comentariu