Stiri Interne

Pro TV renunta la Supravietuitorul dupa esecul de anul trecut – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Pro TV renunta la Supravietuitorul dupa ce primul sezon, filmat si difuzat anul trecut, a avut audiente extrem de mici pentru o astfel de productie in care mai toti si-au pus sperantele ca va deveni hit in Romania.

Pro TV renunta la Supravietuitorul si nu va mai filma un al doilea sezon. Este inca o dovada de cat de atipica este piata media din Romania. In timp ce in alte tari formatul are inca mare succes, avand la activ multe sezoane, la noi nici primul sezon nu a avut audientele asteptate.

S-au investit multi bani, s-a apelat la o echipa numeroasa si, tinand cont ca urma sa fie difuzat si de Pro TV, se astepta ca formatul international sa devina hitul anului pe piata media. Numai ca, surpriza, nu doar ca nu a fost lider de audienta, dar a scazut, pe zi ce trece, in clasamentul ratingurilor, fiind depasit de emisiuni si productii ale multor altor televiziuni.

Astfel se face ca cei de la Pro TV au decis sa renunte la acest format si sa nu ii mai dea o a doua sansa.

„Credeam ca va fi urmatorul format care sa domine piata pentru urmatorii cinci sau zece ani. Parea un show care iti aduce aventura, din locuri exotice, ofera povesti interesante din partea concurentilor, iar romanii au demonstrat in multe randuri ca vor sa isi cunoasca eroii. 200 de oameni au lucrat timp de trei luni in Filipine pentru a produce show-ul, un alt pariu din punct de vedere al resurselor. Dar, uneori, toate eforturile prin care ai facut ceva corect nu conduc catre rezultatul dorit. Asa s-a intamplat, ne-am invatat lectia si pe viitor vom face lucrurile diferit”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, directorul general Pro TV pentru Adevarul.

Scrie un comentariu