Stiri Interne

PRO TV nu se lasa! Aduce in Romania emisiunea la care, in Anglia, Nadia Comaneci este jurata!

Scris de Administrator

Postul de televiziune PRO TV le pregateste telespectatorilor o surpriza de zile mari incepand cu toamna anului viitor. Este vorba despre un nou show tv realizat dupa un format international de mare succes. In varianta din Marea Britanie a acestui show, din juriu face parte chiar Nadia Comaneci!

tumble-romania

Desi multi au pus sub semnul intrebarii succesul de care se va mai putea bucura PRO TV dupa ce mai multe vedete importante au parasit trustul si s-au mutat la postul concurent, Antena 1, iata ca surprizele incep sa apara.

PRO TV a achizitionat recent un nou format international, emisiune ce se bucura de un succes rasunator peste hotare si care, incepand cu toamna anului viitor, va avea si o varianta romaneasca, informeaza protv.ro.

thumble-romania2

Este vorba despre „Tumble”, un show ce pune alaturi vedete si experti care iau parte la probe de gimnastica ce le testeaza limitele fizice. Interesant este ca, in cadrul variantei din Marea Britanie a emisiunii de televiziune, din juriu face parte chiar Nadia Comaneci, romanca ce a intrat in istoria gimnasticii mondiale cu prima nota de 10.

Scrie un comentariu