News Stiri externe Vedete

Priyanka Chopra, rochie de mireasa Ralph Lauren brodata cu 2 milioane de perle!

Scris de Christian Stan

Priyanka Chopra si Nick Jonas si-au unit destinele sambata trecuta in cadrul unei ceremonii organizate in hotelul Umaid Bhawan Palace din Jodhpur. Festivitatile de nunta au durat 5 zile, iar in ultima zi Pryianka a purtat o rochie de mireasa Ralph Lauren brodata cu 2 milioane de perle.

Pentru nunta ce a avut loc saptamana trecuta in India, la JodhpurPryianka Chopra si Nick Jonas au combinat cele doua traditii, iar fotografiile ii infatiseaza in timpul ceremoniilor hinduse si crestine.

Pozele oficiale au fost publicate zilele trecute de revista People si au fost preluate si de revista Hello. Ceremonia religioasa a avut loc in cursul zilei de sambata, iar Priyanka (36 ani) a pasit spre Altar intr-o spectaculoasa rochie creata special pentru aceasta ocazie de designerul american Ralph Lauren. Aceasta rochie a fost brodata manual cu 2 milioane de perle si mii de cristale Swarovski si a necesitat 1826 de ore de munca. Rochia a fost completata de o trena lunga de 26 de metri.

Aceasta este a patra rochie de mireasa realizata de Ralph Lauren in toata cariera lui, celealte trei fiind create pentru nunti ce au avut loc in familia designerului.

Nick a purtat si el un frac Ralph Lauren, insa a renuntat la papion in favoarea unei cravate negre.

O zi mai tarziu a avut loc ceremonia hindusa, iar mirii au purtat costume traditionale. Priyanka a atras atentia intr-o rochie de mireasa rosie, creatie a designerului Sabyasachi Mukherji.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu