News Stiri externe Vedete

Printul William si Printesa Kate, ipostaze inedite in India. Cum a fost primita familia regala britanica

Scris de Alexandru Manea

Printul William si Printesa Kate, ipostaze inedite in India. Sunt frumosi, tineri, celebri si adorati de o lume intreaba. Ducele si ducesa de Cambridge au fost primiti cu bratele deschise de oficialii indieni, iar cei mai cunoscuti actori de la Bollywood le-au pregatit surprize de neuitat.

Kate Middleton in India

Timp de o saptamana, ducele si ducesa de Cambridge vor vizita cele mai importante puncte de pe harta Indiei. Aventura celor doi a inceput in Mumbai, unde au jucat cricket cu mai multi copii, dar si impreuna cu vedete de la Bollywood. Printul William a jucat chiar alaturi de cel mai bun jucator de cricket al tarii, legendarul Dilip Vegsarkar.

Printul William si Dilip Vegsarkar

William si Kate s-au recules la templul hindus unde se afla Banganga, un antic rezervor cu apa despre care se spune ca este sfintita. Au fost intampinati cu ghirlande de flori. Si, asa cum este obiceiul locului, au lasat sa pluteasca pe apa mici cosulete pe flori.

William si Kate in India

Pentru indieni, vizita celor doi membri ai familiei regale britanice este una istorica. William si Kate au fost asteptati cu sufletul la gura de catre localnici, iar la fiecare pas li s-a pregatit o surpriza. Localnicii au fost dezamagiti insa ca au venit fara cei doi copii: printul George si printesa Charlotte.

Kate si William in Mumbai

Spectacol pe strada pentru William si Kate

Oamenii si-au decorat casele pe traseul stabilit dinainte, iar pe strada s-au oferit spectacole special pentru cei doi, similare celor de la Bollywood. William si Kate nu au dansat pe strada, dar au parut sa savureze fiecare moment.

Kate in autobuzul Magic in Mumbai

Ducesa Catherine a stat de vorba cu familiile nevoiase si cu diverse organizatii care lupta pentru combaterea saraciei. Dupa ce a vizitat un orfelinat, de unde a iesit vizibil afectata, Kate a calatorit pe strazile din Mumbai cu un autobuz alaturi de localnici.

Printesa Kate joaca fotbal in India

Seara s-a incheiat insa cu un dineu fastuos, unde au intalnit cele mai mari vedete de la Bollywood. Pentru acest moment special, ducesa de Cambridge a ales o creatie Alexander McQueen, o superba rochie albastra cu pietre semi-pretioase.

Kate si William la Gala Bollywood

Ducesa de Cambridge si Aishwarya

La Bollywood, ducesa Catherine a fost intampinata de cunoscuta actrita si fosta castigatoare Miss World, Aishwarya Rai Bachchan, care i-a daruit un superb buchet de trandafiri roz. Momentul culminant al voiajului de o saptamana in India va fi, insa, oprirea la Taj Mahal, monumentul inchinat iubirii, si fundalul unei fotografii celebre, din 1992, a printesei Diana, mama printului William.

Scrie un comentariu