Stiri externe

Prințul William a încălcat protocolul regal. Iată ce a făcut!

Scris de Alexandru Manea

Prințul William a încălcat protocolul regal în timpul întâlnirii cu supraviețuitorii incendiului din blocul londonez de săptămâna trecută. Iată ce gest a făcut moștenitorul tronului Marii Britanii!

Prințul William a încălcat protocolul regal. Iată ce a făcut!

Prințul William a încălcat protocolul regal, însă gestul său a atras simpatia și aprecierea tuturor. Moștenitorul tronului Marii Britanii a vizitat, alături de Regina Elisabeta, locul unde se adăpostesc acum supraviețuitorii incendiului din blocul londonez Grenfell Tower, de săptămâna trecută.

Amândoi s-au întâlnit cu cei care au scăpat teferi din incendiu, însă, spre deosebire de alte vizite de acest tip, de data aceasta Prințul William a recurs la un gest interzis. Mai exact, a îmbrățișat o femeie care și-a pierdut soțul în incendiu. O astfel de îmbrățișare este interzisă prin protocol, prințul având voie doar să vorbească cu alte persoane sau, cel mult, să dea mâna cu ele.


Săptămâna trecută, un bloc înalt de locuințe din Londra, de 24 de etaje, a luat foc, și se crede că 79 de persoane și-au pierdut viața.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu