Stiri externe

Prințul William a ieșit la un pub odată cu relaxarea măsurilor. Ce a făcut acolo!

Scris de Ana Kozma

Vineri, chiar cu o zi înainte de începerea relaxării măsurilor în Marea Britanie, Prințul William a ieșit la un pub din Snettisham, Norflok. Iată ce a făcut acolo!

Prințul William a ieșit la un pub odată cu relaxarea măsurilor. Ce a făcut acolo!

Prințul William a bifat vineri o vizită specială la pub-ul The Rose & Crown din Snettisham, Norfolk. Acest lucru s-a întâmplat cu doar o zi înainte ca Guvernul să implementeze primele măsuri de relaxare în Marea Britanie, după carantină.

William s-a întâlnit acolo cu actualii proprietari ai pub-ului, Jeannette și Anthony Goodrich. Aceștia i-au vorbit Ducelui despre provocările întâmpinate în perioada pandemiei. De asemenea, i-au dezvăluit acestuia că la începutul carantinei, au donat stocurile rămase unor asociații care susțin persoanele fără adăpost.

Pe contul de Instagram Kensington Royal se pot vedea fotografii surprinse în timpul vizitei Prințului William la acest pub.

„Pub-urile și restaurantele se redeschid în Marea Britanie în acest weekend. Ducele a vizitat un local din Norfolk să le ureze toate cele bune proprietarilor și angajaților. De asemenea, să afle cum s-au adaptat acestor vremuri. Vă dorim tuturor un weekend în siguranță”, stă scris în dreptul imaginilor.

Prințul William, joacă alături de cei trei copii, de ziua lui de naștere. Imagini adorabile!

Scrie un comentariu