ADPM Coffee Break Stiri Interne

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Scris de Ana Kozma

Printul Nicolae a implinit ieri 34 de ani. Daca prin anii 2013-2014, nu se stiau foarte multe lucruri despre el, a devenit din ce in ce mai prezent in presa cam odata cu decizia soc a Casei Regale de a-l exclude din linia de succesiune la Coroana Romaniei. Iata, asadar, cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Printul Nicolae, nepotul cel mai mare al regretatului Rege Mihai I, a implinit ieri 34 de ani, iar povestea sa de viata este una cu totul si cu totul fascinanta.

A primit titlul de Alteta Regala si Principe al Romaniei pe cand avea 25 de ani, in anul 2010, insa fiindca traise mai toata viata sa in Anglia, departe de Romania, publicul nu stia mare lucru despre Printul Nicolae.

Principele Nicolae al Romaniei a avut primele aparitii in public in lumea mondena din Romania in cadrul prezentarilor de moda ale designerului Alexandru Ciucu, furnizorul Casei Regale a Romaniei.

Romania are un print sexy! Principele Nicolae al Romaniei, ca un star de Hollywood!

Asa se face ca nu a durat mult pana cand Printul Nicolae de Romania a devenit unul din cei mai admirati si ravniti burlaci din Romania. Nepotul Regelui Mihai slabise considerabil si incepuse sa arate ca un veritabil star de Hollywood, fapt ce a contribuit la aparitiile sale din ce in ce mai dese in presa.

Apoi, in 2015, primele pagini ale ziarelor erau ocupate de titluri legate de decizia soc a Casei Regale, aceea de a-l exclude pe Printul Nicolae din linia de succesiune de la Coroana Romaniei. Motivele au fost legate comportamentul tanarului care era neconform cu statutul de membru de vaza al Casei si al Familiei Regale.

Cam tot in acea perioada, o tanara pe care Nicolae o cunoscuse in lungile sale expeditii cu bicicleta prin tara, a aparut pubic sustinand ca e insarcinata cu copilul acestuia, fapt pe care Principele l-a negat categoric.

Tensiunile dintre Printul Nicolae si Casa Regala nu s-au stins odata cu trecerea anilor. Ba din contra, au culminat in perioada in care Regele Mihai isi traia ultimele zile la resedinta sa din Elvetia.

Nicolae a facut atunci nenumarate incercari esuate de a-si vedea bunicul pentru ultima oara, fiind chiar nevoit sa incerce sa forteze intrarea si sa agreseze cativa membri ai personalului din dorinta de a-si lua la revedere de la Regele Mihai. Fara succes, insa.

Principele a participat apoi la ceremoniile de inmormantare, insa membrii Casei Regale i-au interzis sa calatoreasca cu Trenul Regal de la Bucuresti la Curtea de Arges, acolo unde isi duc odihna vesnica regii si reginele Romaniei.

Mai tarziu, la sfarsitul lui septembrie 2018, Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a casatorit cu Alina Binder in cadrul unei ceremonii organizate la Sinaia. Cununia religioasa a avut loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, iar petrecerea s-a desfasurat la Cazinoul din Sinaia, in prezenta a peste 200 de persoane. Alina a purtat o rochie de mireasa realizata de Parlor, inspirata de modele purtate de regalitati, dar si de motive traditionale romanesti.

„Nunta Regala” a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

Bineinteles, asa cum era de asteptat, de la ceremonie au lipsit cu desavarsire rudele mirelui, membrii Familiei Regale, cu care Nicolae nu mai are in prezent niciun fel de relatie, iar impacarea pare a fi aproape imposibila.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Breakfast time! @na_nirand #chiangmai #honeymoon #relax #fruit #exotic #nicolaealromaniei #gooddrinks #fresh @alinamariaderoumanie @thailandaro

O postare distribuită de Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

An interview in the Swiss magazine “L’illustre”. #l’illustre #switzerland #interview #birthplace #nicolaealromaniei #alinamariaderoumanie @lillustre

O postare distribuită de Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) pe

Scrie un comentariu