Stiri externe

Printul Harry si Meghan semneaza cu Netflix dupa ce au renuntat la titlul regal?

Scris de Ana Kozma

Este deja oficial si stie o lume intreaga faptul ca Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la titlul regal. Se zvoneste insa ca cei doi s-ar pregati sa semneze un contract cu… Netflix!

Printul Harry si Meghan semneaza cu Netflix dupa ce au renuntat la titlul regal?

Au renuntat la titlul regal, iar vietile lui Harry si Meghan sunt pe cale sa se schimbe radical. Cel putin atunci cand vine vorba despre Printul Harry, ceea ce va trai de acum incolo va fi total diferit de tot ce a trait pana acum. Pentru Meghan lucrurile vor sta putin altfel, incat nu a trait o viata intreaga la Casa Regala. Practic, aceasta revine la viata ei dinainte de Harry.

Iar dupa anuntul oficial de retragere din Casa Regala, se pare ca Meghan Markle si Printul Harry au fost deja asaltati cu oferte de joburi.

Mai intai, se zvoneste ca Meghan ar fi semnat deja cu Disney pentru a-si imprumuta vocea unui personaj animat. Si asta nu oricum, ci dupa ce chiar sotul ei ar fi fost cel care i-a pus o vorba buna!

Dar iata ca lucrurile nu se opresc aici, iar Netflix isi exprima dorinta de a lucra cu Harry si Meghan Markle.

Conform presei internationale, Ted Sarandos, directorul de continut al Netflix, a dezvaluit ca este extrem de interesat de colaborare cu cei doi.

Bineinteles, totul este deocamdata la nivel de zvon, dar dupa renutarea la tilurile regale, orice este posibil!

Cat de greu ii va fi printului Harry fara titlul regal! Iata ce a spus!

1 comentariu

Scrie un comentariu