Stiri externe

Printul Harry si Meghan Markle au, in sfarsit, Instagram!

Scris de Ana Kozma

Bucurie mare pentru fanii cuplului format din Printul Harry si Meghan Markle! Cei doi au, in sfarsit, un cont oficial de Instagram pe care doritorii le vor putea urmari activitatea!

Printul Harry si Meghan Markle au, in sfarsit, Instagram!

Printul Harry si Meghan Markle si-au lansat ieri pagina oficiala de Instagram, SussexRoyal. Pana acum, pagina contine doar un slideshow cu imagini care ii surprind pe cei doi in diferite ipostaze, insa numarul de urmaritori se ridica deja la 2 milioane, in mai putin de 24 de ore de la lansare.

„Bine ati venit pe contul nostru de Instagram! Abia asteptam sa impartasim cu voi lucrurile care ne motiveaza, cauzele pe care le sustinem, anunturi importante si sansa de a pune in lumina problem cheie. Multumim pentru sprijinul vostru si va spunem bine ati venit pe SussexRoyal – Harry si Meghan”, sta scris in descrierea primei postari.

Fotografia de profil este logo-ul oficial, o combinatie intre literele H si M asezate sub o coroana pe fond albastru.

Se face film despre Meghan Markle si Printul Harry. Iata cine ii joaca!

Pana in prezent, activitatea Printului Harry si a lui Meghan Markle putea fi urmarita pe contul de Instagram al Kensington Palace, acelasi care posteaza si despre Printul William, Kate Middleton si cei 3 copii ai lor.

Intreaga Familie Regala a intampinat cum se cuvine, prin postari frumoase, aparitia pe Instagram al contului oficial SussexRoyal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Welcome to Instagram at @sussexroyal! In July 2018, The Duke and Duchess of Sussex join The Duke of York at Buckingham Palace for RAF 100 celebrations.

O postare distribuită de The Duke of York (@hrhthedukeofyork) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Welcome cousins. @sussexroyal

O postare distribuită de Princess Eugenie (@princesseugenie) pe

Scrie un comentariu