Stiri externe

Printul Harry si Megan Markle, prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala

Scris de Ana Kozma

Printul Harry si Meghan Markle au bifat prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala a Marii Britanie. Iata aici imaginile care fac inconjurul lumii prin intermediul presei internationale!

Printul Harry si Megan Markle, prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala

Pentru prima oara de cand Printul Harry si Meghan Markle si-au anuntat separarea de Casa Regala a Marii Britanii, cei doi au iesit in public. Si nu oriunde, ci chiar in Regatul Unit.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat in ianuarie divortul de Casa Regala. Cei doi vor aniversa 2 ani de casnicie in luna mai a acestui an. Harry si Meghan au bifat serile trecute prima aparitie publica din ultimele doua luni.

Meghan Marke si sotul ei, Printul Harry au participat la gala The Endeavor Fund Awards. Cei doi au participat si anii trecuti la acest eveniment, iar in ambele ocazii Meghan a optat pentru tinute all black.

De aceasta data, Meghan Markle a ales o rochie albastra ce poarta semnatura Victoria Beckham, si o pereche de pantofi stiletto.

Printul Harry a purtat un costum in nuanta de albastru inchis cu camasa alba. A ferit-o pe sotia sa de ploaie cu ajutorul unei umbrele.

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc! Tu il ai in baza ta de following?

Scrie un comentariu