News

Prostituate si cocaina la petrecerea privata din camera de hotel a Printului Harry!

Scris de Christian Stan

Scandalul in care este implicat Printul Harry pare a nu se rezuma la doar cateva fotografii cu Printul in pielea goala, intrucat se pare ca exista si o inregistrare de la petrecerea cu pricina. Mai mult, s-a confirmat ca la petrecere au fost prezente prostituate si dealeri de droguri.

Necazurile sunt departe de a se termina pentru Printul Harry, iar vizita lui la Las Vegas se dovedeste a fi cea mai mare greseala din viata lui. In timpul weekend-ului nebun de distractie, Printul Harry a organizat o petrecere in apartamentul sau de la Wynn Hotel&Casino, in urma careia cateva fotografii cu printul in costumul lui Adam au declansat un urias scandal mediatic.

Se pare ca exista si o inregistrare video de la petrecerea respectiva, iar posesorul ei negociaza cu mai multe publicatii din Statele Unite pentru vanzarea imaginilor in schimbul unei sume colosale.

Mai mult, conform RadarOnline, la petrecere au luat parte si prostituate si dealeri de cocaina. „Un bun prieten de-al meu care este dealer de cocaina mi-a dat un sms in seara petrecerii si a scris: Ia ghiceste unde sunt?”, declara o persoana pentru RadarOnLine.

„Se pare ca fusese in apartamentul Printului de la hotelul Wynn, iar impreuna cu ei erau o gramada de fete”, continua sursa cu pricina.

RadarOnline a confirmat ca cel putin una dintre fetele care au luat parte la petrecere era de profesie prostituata. Cat despre episodul cu cocaina, inca nu s-a confirmat daca Harry a prizat sau nu cocaina in timpul petrecerii.

Scrie un comentariu