Stiri externe

Prințul Charles și Camilla și-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Scris de Ana Kozma

Fanii serialului The Crown reprezintă motivul pentru care Prințul Charles și soția sa, Camilla Parker Bowles, au fost nevoiți să își dezinstaleze funcția de comentarii pe contul oficial de Twitter. Iată detaliile.

Prințul Charles și Camilla și-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Este de la sine înțeles că Prințul Charles și Camilla nu citesc comentariile de pe Twitter. Administratorii contului @ClerenceHouse au fost însă nevoiți să dezinstaleze funcția de comentarii pe Twitter., De ce? Din cauza serialului The Crown.

Sezonul 4 The Crown relatează povestea dintre Prințul Charles, regretata Prințesa Diana și Camilla Parker Bowles. Momentele de infidelitate ale Prințului Charles prezentate în serial au dat naștere la comentarii aprinse din partea fanilor serialului. Mulți dintre aceștia cred că toate întâmplările prezentate în serial sunt 100% reale. Asta chiar dacă se știe că The Crown conține și ficțiune.

O lectură rapidă a comentariilor arată că mulți spectatori cred clar că totul din emisiune este 100% real, deși nu pretinde niciodată că este 100% exact în portretizarea relației lui Charles și Camilla și a presupusei lor aventuri.

În The Crown, se arată că aventura lui Charles cu Camilla s-a petrecut pe tot parcursul relației acestuia cu Prințesa Diana. Presa britanică scrie însă că acest lucru nu este adevărat. Că Charles și Camilla s-au regăsit abia în 1986, atunci când deja existau probleme în mariajul lui cu Prințesa Diana. Fapt pe care el însuși l-a confirmat la un moment dat într-un documentar.

Pe contul de Twitter @ClerenceHouse, comentariile au fost dezactivate. Există însă opțiunile de Like & Share.

Prințul Charles lansează colecție de haine. Cum arată modelele!

Scrie un comentariu