Stiri externe

Printul Charles, diagnosticat cu Coronavirus! Ce se intampla cu Regina?

Scris de Ana Kozma

Printul Charles este primul membru al Familiei Regale din Marea Britantie diagnosticat cu Coronavirus. Are o forma usoara a bolii si se simte bine deocamdata. Ce se intampla insa cu Regina?

Printul Charles, diagnosticat cu Coronavirus! Ce se intampla cu Regina?

Conform presei internationale, eprezentantii Casei Clarence au confirmat! Printul Charles este primul membru al Familiei Regale din Marea Britanie depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19.

„Pintul Charles a fost depistat pozitiv cu Coronavirus. Are simptome usoare, insa starea sa de sanatate ramane una buna. Lucreaza de acasa in aceasta perioada”, este declaratia reprezentantilor Casei Clarence.

Tot acestia spun ca si sotia Printului, Ducesa de Cornwall, a fost testata, insa rezultatul a iesit negativ in cazul ei. Conform recomandarilor medicilor, Printul Charles si Camilla se afla in auto-izolare la resedinta lor din Scotia.

Nu se stie exact de unde a contactat Printul Charles noul Coronavirus, avand in vedere numarul mare de angaamente publice pe care le-a respectat in ultimele saptamani.

Multi se intreaba ce se intampla in aceasta perioada cu Regina Elisabeta, in varsta de 93 de ani, dar si cu Printul Philip (98 de ani). Saptamana trecuta, acestia au plecat catre Castelul Windsor, acolo unde vor sta pe perioada pandemiei.

Toata lumea spera ca Regina sa nu fi contactat la randul ei virusul de la Printul Charles.

Printul William, in locul Reginei? Se intoarce Harry in familia regala?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu