Stiri externe

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Scris de Ana Kozma

Scandal in Familia Regala a Marii Britanii! Printul Andrew este exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore! Afla de aici toate detaliile!

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Un nou scandal loveste Familia Regala a Marii Britanii. Cel care a cauzat acest scandal este nimeni altul decat Printul Andrew, candva al doilea in succesiune la tron, dupa Printul Charles. Acesta a fost insa retrogradat pe pozitia a opta.

Printul Andrew este implicat in scandalul Jeffrey Epstein, miliardar american acuzat de abuz sexual si trafic de minore. Acesta si-a pus capat zilelor in aceasta vara, in timp ce era in inchisoare.

Ducele de York este acuzat ca a participat la orgiile sexuale cu minore organizate de bunul sau prieten, Jeffrey Epstein.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A statement by His Royal Highness The Duke of York KG.

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

Printul Andrew a trimis un comunicat de presa prin care anunta public faptul ca se retrage din activitatile Familiei Regale.

„A devenit clar pentru mine in ultimele zile ca circumstantele referitoare la fosta asociere cu Jeffrey Epstein au devenit o distragere majora de la activitatea familiei mele si de la actiunile de valoare ale multor organizatii si fundatii filatropice pe care sunt mandru sa le sustin. De aceea, i-am cerut Majestatii Sale sa ma pot retrage din activitatile publice pentru viitorul apropiat si mi-a acordat permisiunea. Sunt dispus sa colaborez cu autoritatile in investigatii, daca mi se va cere”, spune Printul Andrew in comunicatul de presa.

Unde locuiesc membrii familiei regale britanice

Se pare ca aceasta decizie i-a fost impusa de insasi Regina Elisabeta si Printul Charles.

Scrie un comentariu