Stiri externe

Printesa Eugenie de York se marita azi. Iata programul nuntii!

Scris de Alexandru Manea

Azi va avea loc o noua nunta importanta in familia regala britanica. Printesa Eugenie se marita cu Jack Brooksbank. Iata programul evenimentelor, la care vor participa inclusiv William si Harry, alaturi de sotiile lor.

Printesa Eugenie de York se marita azi. Iata programul nuntii!

Dupa mult-mediatizata nunta a Printului Harry cu Meghan Markle din primavara acestui an, a sosit timpul pentru o noua nunta in familia regala britanica. Printesa Eugenie se marita azi cu Jack Brooksbank.

Ceremonia religioasa va avea loc incepand cu ora 11 dimineata (ora 13 a Romaniei), in Capela St. George din cadrul Castelului Windsor, acolo unde s-au casatorit si Harry si Meghan.

Invitatii vor sosi la capela inainte, intre 8.30 si 10.00, pentru ca ceremonia sa inceapa la ora 11 fix.

Peste 100.000 de oameni de rand au depus cereri pentru a putea fi prezenti in fata capelei, insa doar 1200 au fost alesi sa aiba acest privilegiu.

La nunta vor fi prezente si nume cunoscute de la Hollywood, precum George Clooney si sotia lui, Amal.

Ceremonia religioasa va dura aproximativ o ora pana la 12.00 (14.00 ora Romaniei) si va fi tinuta de The Dean of Windsor, The Right Reverend David Conner, precum si de Archbishop of York, the Most Reverend and Right Honorable John Sentamu.

12.00 (14.00 ora Romaniei) mirii vor iesi in fata capelei si vor urca in caleasca spre Castelul Windsor, salutand multimea pe High Street.

Dupa ceremonie va avea loc o receptie tinuta de Regina Elisabeta la Windsor Castle, apoi o alta receptie, mai privata, in Windsor Park Lodge, precum si o petrecere organizata de parintii miresei, Printul Andrew si Sarah Ferguson, Ducesa de York.

Cum poti avea rochiile purtate de Meghan Markle la nunta cu mai putin de 5000 $

 

View this post on Instagram

 

Think Jack said something funny!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu