ADPM Coffee Break Stiri externe

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani! Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor!

Scris de Alexandru Manea

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani. Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor care si-a pierdut viata in 1997 in urma unui tragic accident de masina, in Paris.

lady-diana-2

Printesa Diana a fost, poate, cea mai iubita reprezentanta a familiei regale britanice din intreaga istorie.

Frumoasa cu ochii blanzi si zambetul timid, cea care s-a implicat in atatea proiecte caritabile chiar si dupa divortul de Printul Charles, si-a pierdut viata pe 31 august 1997 intr-un teribil accident de masina.

Atunci, masina in care se afla alaturi de logodicul ei, omul de afaceri egiptean Dodi Alfayed, s-a izbit de un un perete al pasajului Pont d l’Alma din Paris, soferul gonind pe strazile orasului in dorinta de a scapa de paparazzi care ii urmareau.

De-a lungul casniciei cu Printul Charles, dar si dupa divort, Printesa Diana s-a implicat in nenumarate proiecte caritabile: a luptat impotriva raspandirii maladiei SIDA, a cancerului si a leprei si a sustinut campanii de eliminare a minelor antipersonale si pentru a ajuta oamenii fara adapost.

printesa-diana-rochie-versace-licitatie fotografii-iconice-printesa-diana23 fotografii-iconice-printesa-diana22 fotografii-iconice-printesa-diana21 fotografii-iconice-printesa-diana20 fotografii-iconice-printesa-diana17 fotografii-iconice-printesa-diana13 fotografii-iconice-printesa-diana12 fotografii-iconice-printesa-diana10 fotografii-iconice-printesa-diana11 fotografii-iconice-printesa-diana6 fotografii-iconice-printesa-diana8 fotografii-iconice-printesa-diana7 fotografii-iconice-printesa-diana3 fotografii-iconice-printesa-diana19 fotografii-iconice-printesa-diana15 fotografii-iconice-printesa-diana4

Scrie un comentariu