ADPM Cool

Printesa Diana a avut o rochie de mireasa secreta

Scris de Iancu Iulia

Pentru ziua nuntii sale cu Printul Charles, Printesa Diana a avut pregatita inca o rochie de mireasa, pe care nu a vazut-o nimeni, niciodata.

Ziua in care Lady Diana Spencer s-a casatotit cu Printul Charles si a devenit Printesa de Wales, a ramas in istorie pentru frumusetea si eleganta Dianei. Ceremonia religioasa a avut loc la Catedrala St. Paul din Londra, la data de 29 iulie 1981. Rochia de mireasa pe care a purata-o printesa a devenit iconica si este in continuare comentata si reanalizata. Cu toate acestea, ea a mai avut inca o rochie de mireasca care astepta sa fie imbracata in cazul in care ceva nu ar fi fost in regula cu prima. Surprinzator este fapul ca nici macar Printesa Diana nu stia despre existenta acestei rochii.

David Emanuel, designerul care a creat superba rochia a dezvaluit ca el si sotia sa, Elizabeth au realizat in secret inca o rochie de rezerva. Una mai usor de inteles, digerat.

El a explicat ca a luat aceasta decizie, mai mult pentru linistea sa personala, pentru ca era o presiune imensa asupra sa. Ii era teama de faptul ca rochia trebuia sa ramana ascunsa pana in ziua nuntii, asa ca ai mai creat inca una despre care nici Printesa Diana nu stia.

“In acel moment, voiam sa fim foarte siguri ca rochia va fi o surpriza. Nu am probat-o pe Diana, nici macar nu am discutat vreodata despre ea. Voiam sa fim siguri ca avem ceva la indemana. A fost pentru linistea noastra sufleteasca.” – a declarat David Emanuel, conform revistei Hello!.

In totalitate diferita fata de rochia pe care Printesa Diana a purtat-o in ziua nuntii cu Printul Charles, rochia de rezerva a ramas neterminata, dar era realizata din acelasi material ivory, era pe gat si urmarea linia corpului. In schimb, Printesa Diana a purtat faimoasa sa rochie, imensa din punctul de vedere al impactului, marimii si al detaliilor. Rochia a fost “imbracata” in peste 10.000 de perle si paiete si sa nu uitam de valul de peste 130 de metri.

Dupa ce am vazut cat de superba a fost Meghan Markle in cea de a doua rochie de mireasa, creata de Stella McCartney, ne pare rau ca nu am putut sa o vedem si pe Printesa Diana imbracata in rochia de mireasa de rezerva. Din fericire, toate celelalte momente minuntate de la nunta ei cu Printul Charles ne ajuta sa uitam ca nu am avut parte si de cea de a doua rochie surpriza.

Scrie un comentariu