Stiri externe

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Ce pregătesc copiii ei la Londra!

Scris de Ana Kozma

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani în vara acestui an, dacă viața nu i-ar fi fost curmată în urma cumplitului accident de mașină ce a avut loc în 1997 la Paris. Iată ce pregătesc copiii ei la Londra cu această ocazie.

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Ce pregătesc copiii ei la Londra!

Pe data de 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Cu această ocazie, la Kensington Palace va fi organizată o expoziție cu denumirea „Royal Style in the Making”.

Printre exponate se va regăsi și spectaculoasa rochie de mireasă pe care Diana a purtat-o la nunta sa cu Prințul Charles.

Rochia, creație semnată Elizabeth și David Emanuel, va putea fi admirată de public în cadrul expoziției ce își deschide porțile pe data de 3 iunie.

Rochia de mireasă a Prințesei Diana a fost împrumutată către Kensington Palace de cei doi fii ai ei, Prințul William și Prințul Harry.

Cu aceeași ocazie, o statuie comemorativă a Prințesei Diana va fi inaugurată în luna iulie.

Diana și Charles au divorțat oficial în 1996. Cu aproximativ un an înainte ca ea să își piardă viața într-un tragic accident de mașină. Cu toate astea, rochia de mireasă a Prințesei Diana rămâne una dintre cele mai faimoase rochii de mireasă din istorie.

Prințesa Diana și Prințul Charles: albumul foto de la nunta secolului

Scrie un comentariu