Stiri externe

Prințesa de Monaco, apariție îngrijorătoare după externarea din spital

Scris de Ana Kozma

Deja de luni bune, Prințesa de Monaco se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu o lună, Charlene a ajuns de urgență la un spital din Africa de Sud, acolo unde locuiește de la începutul anului. Aceasta și-a alarmat urmăritorii din mediul online cu o apariție îngrijorătoare după externarea din spital!

Prințesa de Monaco, apariție îngrijorătoare după externarea din spital

Luna aceasta, Prințesa de Monaco ar fi trebuit să revină în principat după aproape un an petrecut în Africa de Sud. În ultima lună însă, Charlene a stat internată în spital. Din primăvară, Prințesa se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care s-au agravat și au trimis-o pe mâna medicilor.

După internarea în spital, nimeni nu a mai știut nimic despre Prințesa de Monaco. Până zilele trecute, când ea însăși a publicat o fotografie pe contul oficial de Instagram. Urmăritorii din mediul online s-au îngrijorat rapid la vederea imaginii în care Charlene este vizibil slăbită. Cu zâmbetul pe buze, dar slăbită.

În fotografie, Charlene de Monaco are un rozariu la gât și o Biblie în față. „Doamne ajută!”, este mesajul extrem de scurt care însoțește imaginea.

Prințesa Charlene de Monaco a fost internată într-un spital din Africa de Sud la începutul lui Septembrie. Asta în urma unei infecții la sinusuri cu care se luptă de mai multe luni.

La Monaco însă, Prințul Albert pare că își vede liniștit de viață. Zilele trecute, el a participat la premiera din Monte Carlo a noului film James Bond. Nu și-a făcut singur apariția pe covorul roșu, ci la brațul lui Sharon Stone. Asta nu face decât să întărească zvonurile conform cărora în căsnicia Prințului cu Charlene există probleme mai mari decât cei doi vor să recunoască.

Scrie un comentariu