Stiri externe

Prințesa Beatrice a făcut nunta în secret. Imagini superbe!

Scris de Ana Kozma

Deși inițial își anulase nunta pe fondul pandemiei de COVID-19, iată că Prințesa Beatrice s-a căsătorit totuși, în mare secret, respectând regulile de distanțare socială impuse în această perioadă.

Prințesa Beatrice a făcut nunta în secret. Imagini superbe!

În luna aprilie, aflam că nunta Prințesei Beatrice s-a anulat pe fondul pandemiei de coronavirus. Iată însă că fiica cea mare a Prințului Andrew a făcut totuși pasul cel mare. Nunta a avut loc în mare secret. Nu a fost un eveniment grandios, așa cum ne-am obișnuit în cazul Familiei Regale. A fost o nuntă restrânsă, cu doar 20 de invitați, dar extrem de elegantă.

Prințesa Beatrice a devenit astfel soția lui Edoardo Mapelli Mozzi. Evenimentul a avut loc chiar weekend-ul acesta, la Royal Lodge din Windson Park. Mai exact, capela de pe domeniul reședinței părinților miresei: Prințul Andrew și Sarah Ferguson, Ducesa de York.

De la nuntă nu au lipsit nici Regina Elisabeta și Prințul Philip. Cu toate astea, evenimentul a respectat regulile de protecție și distanțare socială impuse în această perioadă.

În ziua cea mare, Prințesa Beatrice a purtat una din rochiile din colecția Reginei Elisabeta. Specialiștii o aseamănă cu cea purtată de mama ei, Ducesa de York, în ziua nunții cu Prințul Andrew.

Fericiții miri au făcut deja publice câteva imagini de colecție de la nunta lor. O nuntă regală atipică în contextul actual.

S-a anulat nunta din familia regala britanica din cauza pandemiei

Scrie un comentariu