Stiri Interne

Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

Scris de Alexandru Manea

Dupa scandalul iscat la capataiul Regelui Mihai, Principesele Romaniei si-au facut aparitia impreuna la un eveniment organizat anual de Casa Regala. Iata cine sunt si care este sucesiunea la tron mai exact.

Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

Regele Mihai se afla intr-o stare de sanatate foarte firava si, cu toate acestea, s-a iscat un scandal urias ce a dus chiar la plangeri penale.

Mai exact, nepotul Regelui, Nicolae, cel caruia i s-a retras titlul de Principe in urma cu doi ani, a incercat sa intre in resedinta bunicului sau din Elvetia pentru a-l vedea, dar a fost oprit spunandu-i-se ca “nu se poate”.

Reprezentantii Casei Regale s-au plans public ca Nicolae a incercat sa intre cu forta in resedinta si ca ar fi agresat verbal si fizic cateva persoane pentru a realiza acest lucru.

Principesa Margareta, in prezent custodele coroanei, a depus plangere penala impotriva acestuia, atragand multe critici din partea simpatizantilr Casei Regale a Romaniei.

Zilele trecute, cu ocazia unui eveniment organizat annual de Casa Regala, au fost prezente principesele Romaniei: Principesa Margareta, Principesa Elena (mama renegatului Nicolae), Principesa Sofia si Principesa Maria, precum si principele Radu (sotul Principesei Margareta) si ES Alexander Nixon (sotul Principesei Elena).

Conform succesiunii la tron, dupa moartea Regelui Mihai, fraiele Casei Regale vor ajunge in mainile Principesei Margareta. Iata ordinea oficiala la tron:

  1. ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, Custode al Coroanei Romaniei;
  2. ASR Principesa Elena a Romaniei;
  3. Elisabeta Karina de Roumanie (fiica principesei Elena)
  4. ASR Principesa Sofia a Romaniei;
  5. Elisabeta Maria Biarneix (fiica principesei Sofia)
  6. ASR Principesa Maria a Romaniei

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu