Stiri Interne

Principele Nicolae, turneu in tara inainte de nunta, alaturi de logodnica

Scris de Alexandru Manea

Principele Nicolae se afla in prezent intr-un periplu prin tara alaturi de logodnica lui, Alina Binder. Iata ce locuri viziteaza si ce actiuni au in agenda inainte de nunta ce va avea loc in toamna.

Principele Nicolae, turneu in tara inainte de nunta, alaturi de logodnica

Principele Nicolae se va insura in aceasta toamna cu aleasa lui, Alina Binder, iar, cu trei luni inainte de marele eveniment, cei doi logodnici colinda tara pentru a participa la diverse actiuni caritabile si educationale.

Dupa ce au participat la evenimentul „Noaptea Stelelor  2018”, la Monte Carlo, organizat de Fundatia Printului Albert de Monaco, nepotul Regelui Mihai a ajuns, alaturi de partenera lui, la Alba-Iulia, unde au vizitat Centrul Medical „Maria Beatrice”, ce are in grija copii cu probleme neuromotorii. Apoi, s-au intalnit cu elevii Scolii Gimnaziale „Avram Iancu” si au participat la lansarea proiectului „Via Transilvanica”, al Asociatiei Tasuleasa Social.

Nicolae si-a demonstrat apoi abilitatile sportive participand la Transylvania Bascketball Tournament.

Nunta Principelui Nicolae si a Alinei Binder va avea loc pe 30 septembrie la Sinaia. Nicolae a fost exclus, in vara anului 2015, de la succesiunea la tron si i s-a retras titlul de Principe de catre Casa Regala, decizia starnind atunci o multime de critici in randul publicului.

„Nunta Regala” a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

Scrie un comentariu