Stiri Interne

Principele Nicolae, în câmpul de lavandă alături de soția însărcinată

Scris de Ana Kozma

La mai bine de o lună după ce a anunțat că soția sa este însărcinată și urmează să devină pentru a doua oară tătic, Principele Nicolae și Alina Binder au imortalizat perioada aceasta a sarcinii într-o serie de fotografii frumoase realizate în câmpul de lavandă.

Principele Nicolae, în câmpul de lavandă alături de soția însărcinată

Principele Nicolae nu-și mai încape în piele de fericire. Soția sa, Irina Binder, este însărcinată. Cei doi vor deveni părinți în toamna acestui an. Va fi primul copil al cuplului și cel de-al doilea pentru Principele Nicolae.

Cei doi au decis să realizeze o ședință foto prin care să imortalizeze perioada minunată a sarcinii. Au ales un decor extrem de popular în această perioadă, și anume un câmp de lavandă.

In imagini, viitoarea mămică poartă o rochie albă, lejeră, prin care i se vede discret burtica de gravidă. Iar cei doi par foarte fericiți. „Minunea noastră!”, este mesajul scris de Principele Nicolae pe Instagram, în dreptul acestor imagini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Minunea noastră! #parents #baby #family #nicolaealromaniei #alinamariaderoumanie #happiness #love

O postare distribuită de Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) pe

Acesta va fi primul copil al cuplului Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder. Totuși, pentru Nicolae, este cel de-al doilea copil. El mai are o fetiță în vârstă de 4 ani, în urma relației cu Nicoleta Cîrjan.

Fostul Principe Nicolae va fi tatic pentru a doua oara. Sotia e insarcinata!

Scrie un comentariu