Stiri Interne

Principele Nicolae al României se însoară. Iată cine este aleasa!

Scris de Alexandru Manea

Principele Nicolae al României, cel căruia i-a fost retras titlul și dreptul la moștenire a tronului, după ce s-a aflat că ar avea un copil din flori, se pregătește să se însoare cu o româncă. Iată cine este aleasa lui.

Principele Nicolae al României se însoară. Iată cine este aleasa!

Nicholas Medforth Mills, cel care, până acum doi ani, a fost Principele Nicolae al României, se pregătește de însurătoare. Fostul moștenitor al coroanei este decis să legalizeze relația pe care o are de ceva vreme cu Alina-Maria Binder.

Nicholas a cerut-o în căsătorie în timpul vacanței pe care au petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie. Alina a primit un inel de logodnă cu safir, iar apropiații lor așteaptă cu nerăbdare să afle data exactă nunții.

Anunțul logodnei a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a fostului prinț, iar nunta ar urma să aibă loc, cel mai probabil, în vara anului viitor.

În urmă cu doi ani, Principele Nicolae al României a fost exclus de către Regele Mihai din linia de succesiune la tron, retrăgându-i-se și titlul de „Alteță Regală”. Decizia a fost luată în data de 1 august 2015, în cadrul unei întâlniri de la reședința regelui din Elveția, la care au participat membrii Consiliului Regal: Ioan Luca Vlad, Mihnea Constantinescu și Principele Radu Duda. Hotărârea a fost luată în absența lui Nicolae.

La acea dată nu au fost oferite explicații privind această decizie, astfel că au apărut multe speculații despre ce ar fi dus la un asemenea gest.

Ulterior s-a vehiculat ipoteza că Nicolae ar fi avut o relație cu o tânără, cu care ar avea și un copil din flori. Lucru neacceptat de familia regală.

Alina-Maria Binder, logodnica lui Nicolae, are 29 de ani, a absolvit ASE-ul şi deține master la SNSPA, în Relaţii internaţionale şi integrare europeană. Este în prezent PR-ul unei companii de aviație.

Scrie un comentariu