Stiri externe

Prince Jackson, greu de stapanit la aproape 18 ani! Iata de ce se teme familia lui!

Scris de Christian Stan

Conform Radar Online, familia Jackson este extrem de ingrijorata de faptul ca Prince va deveni adult cu acte in regula in luna februarie 2015, moment in care va dobandi in conturi o suma importanta de bani rezultata in urma unor investitii facute in numele lui. Familia lui se teme ca o sa-l scape din maini intrucat in ultima perioada Prince s-a distantat de fratii sai si nu mai asculta de sfaturile primite de la bunici.

prince-jackson

Prince Jackson va implini in luna februarie varsta de 18 ani, iar familia Jackson se teme de acest moment pentru ca Prince a devenit deja arogant si se comporta cu toti ca si cum prin vene i-ar curge sange albastru.

„In ultima perioada a devenit foarte distant fata de fratii sai. Nici cu sora lui Paris Jackson nu mai vorbeste. Este foarte arogant, nu asculta de nimeni si se comporta ca un veritabil print al unei familii regale”, declara un apropiat al familiei pentru Radar Online.

„Are un temperament greu de stapanit, se enerveaza repede si nu suporta sa ii spui ce sa faca. Crede ca mereu el are dreptate”, continua persoana respectiva.

Marea ingrijorare a familiei Jackson este ca Prince va primi foarte multi bani in momentul in care va implini 18 ani, rezultati in urma unor investitii facute in beneficiul sau de catre Katherine. In ceea ce priveste averea uriasa lasata de tatal sau, Prince nu va dobandi  inca accesul asupra averii, intrucat aceasta este inca controlata de James Branca.  Prince va continua sa primeasca o alocatie lunara, iar banii din mostenirea lasata de tatal sau vor veni in transe, la 21, 30, 35 si 40 de ani.

Alte surse declara ca Prince este pregatit de insuratoare. Prince Jackson este amorezat pana peste cap de Nikita Bess, o colega de scoala cu care are o relatie ce dureaza de aproape un an.  Recent, Prince i-a daruit Nikitei un inel cu promisiunea de dragoste eterna. Entuziasmata, Nikita nu a tinut ascuns cadoul si a postat o fotografie sugestiva pe contul ei de Twitter.

Scrie un comentariu