Evenimente Style Radar

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

Scris de Sorin Dutoiu

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall. Shop-ul brandului britanic se intinde pe un spatiu comercial de peste 1000 de metri patrati. Iata ce vedete si influenceri au fost la inaugurare.

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

TOPSHOP TOPMAN, cunoscutul brand vestimentar britanic, a intrat pe piata din Romania. Primul magazin a fost inaugurat in Bucuresti Mall, printr-un eveniment la care au participat vedete, bloggeri, influenceri si pasionati de moda.

In spatiul comercial de peste 1000 de metri patrati se afla colectia TOPSHOP de haine si accesorii din liniile Mainline, Boutique si Denim, si TOPMAN Mainline, Denim si Formal outwear.

“Obiectivul TOPSHOP si TOPMAN este de a livra piese puternice si stil care alimenteaza creativitatea consumatorilor si mai ales increderea de sine. Suntem concentrati inspre oferirea unei experiente de shopping speciale si avem in plan sa gazduim constant activari deosebite, alese pentru a bucura si rasfata clientii. Mai mult decat atat, sprijinim accesul tinerei generatii la produsele noastre si oferim studentilor o reducere permanenta de 10%. Planul nostru de dezvoltare in Romania include deschiderea de magazine in toate orasele importante ale tarii, iar in curand vom anunta deschiderea celui de-al doilea spatiu comercial TOPSHOP TOPMAN, in cursul acestui an”, a declarat Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

 

Toffee merge cu orice! #TopshopStyle #TopshopRomania

A post shared by Topshop Romania (@topshopromania) on

 

New wave. Vă prezentăm stilurile cheie ale sezonului #TopmanStyle #TopmanRomania

A post shared by Topman Romania (@topmanromania) on

Scrie un comentariu