Stiri Interne

Primul interviu cu Anca Turcasiu despre „divort” si „swingeri”

Scris de Alexandru Manea

Anca Turcasiu a acordat primul interviu despre scandalul in care a fost implicata recent, cand nasul ei, Cristian Tantareanu, a declarat presei ca a divortat de sotul ei, Cristian Georgescu, si ca ar avea obiceiul de a lua parte la partide amoroase cu swingeri.

anca-turcasiu-interviu

Despre Anca Turcasiu s-a scris mult in ultimele zile pe seama informatiilor pe care le-a dat nasul ei, Cristian Tantareanu, presei. Anume ca ar fi divortat de sotul ei, Cristian Georgescu, la notar, si ca ar avea obiceiul de a lua parte la partide amoroase cu swingeri.

Dupa ce Tantareanu a recunoscut ca a spus totul in gluma, Anca Turcasiu a acordat aseara primul interviu televizat echipei WOWbiz in care a povestit cum a simtit ce s-a intamplat in ultimele zile.

„Stirea a aparut pe prima pagina si eu nu stiam nimic, eram pe drum spre un concert, nu aveam semnal in masina si cand am ajuns la eveniment, am avut treaba. Nu am avut timp de raspuns la telefon. M-am culcat la 4 dimineata.

Noi suntem intr-un moment foarte bun al casniciei noastre si asa va fi. In timp am invatat sa ne respectam si sa ne fim aproape, sa ne sustinem. Asta inseamna sa iubesti pe cineva, sa fim impreuna la bine si la rau. Eu sunt genul de persoana care aplaneaza conflictele, nu le amplifica. Nu are sens discutia despre un divort, e ceva strain pentru noi. Nu am fost la notar, nu e nimic adevarat din ce s-a scris.

anca-turcasiu-cristi-sot-3

Suntem impreuna zi de zi si totul e la fel ca vineri, ca sambata, ca in fiecare zi din viata noastra. Gluma exagerata a nasului nostru… sunt convinsa ca nu si-a dat seama cat rau face imaginii mele aceasta gluma. El ma iubeste foarte tare. Asa e el, nu tot ce zice e adevarat, el spune baliverne si si-a cerut scuze pentru ce a zis.

Nu am discutat nici in gluma despre swing. Nasul a realizat ca a gresit, nu imi permit sa il cert, dar i-am zis ca m-a durut foarte tare. Nu imi permit. Acum sunt bine, jur, sunt foarte bine. Relatia dintre noi doi nu se va raci. Am fost incurajata de sotul meu, nu s-a intamplat nimic.

anca-turcasiu-cristi-sot-2

Intrebarea asta ma jeneaza, este o aiureala (n.r. daca a facut swing). Lumea sa ma intrebe in continuare, eu voi fi aceeasi ca pana acum”, a declarat ea.

Aseara, Anca a postat primul mesaj pe Facebook de la izbucnirea scandalului, spunand: „Dragii mei, vreu sa va multumesc pentru gandurile voastre bune, pentru incurajari si aprecieri. Eu raman aceeasi Anca pe care o cunoasteti si voi reveni sa va povestesc mereu despre intamplarile minunate din viata mea!”.

Scrie un comentariu