ADPM Beauty Evenimente

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in București! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

Scris de Ana Kozma

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent in Romania incepand de azi. In regim de franciza, primul Institut Guinot a fost lansat oficial in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 116-122, si aduce, in premiera in tara noastra, experienta originala de beauty oferita de doctorii in frumusete Guinot.

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in București! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

Acestia le ofera pacientilor un tur de descoperire a institutului si a tehnologiilor Guinot, o consultatie personalizata, un diagnostic exact si cu prescriptie, precum si solutiile de infrumusetare Guinot adecvate: tratamentele faciale si corporale de ultima generatie, produse cosmetice profesionale ce completeaza rezultatele din institut, precum si servicii complementare (epilare laser, manichiura) pentru un rezultat estetic complet, o reala alternativa noninvaziva la medicina estetica.

Doctorii in frumusete Guinot, cu expertiza obtinuta in cadrul programelor de training realizate in Franta, recomanda planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel incat rezultatele estetice sa fie obtinute rapid.

Procedurile sunt realizate in camere de tratament trademark Guinot, apeland la tehnologiile si produsele de ultima generatie ale brandului, rezutatul studiilor amanuntite ale celor mai buni specialisti in industria de frumusete din lume.

Vica Blochina si Diana Baicu

Sorin Dutoiu, Diana Baicu si Christian Stan

Vedete, influenceri si beauty bloggeri, impresionati de Guinot Institut

Primul Institut Guinot din Romania a fost vizitat de vedete cunoscute din showbiz, influenceri si beauty bloggeri, acestia avand ocazia sa traiasca, in premiera, experienta de infrumusetare pariziana.

Sonia Argint Ionescu, Mirela Bucovicean, Dana Razboiu si Diana Baicu

Sonia Argint Ionescu

Diana Baicu si Octavia Geamanu

Andreea Marin, Anca Serea, Carmen Bruma, Adina Halas, Dana Razboiu, Sonia Argint Ionescu, Ela Craciun, Andreea Perju, Andreea Balan, Ellie White, Octavia Geamanu, Ileana Badiu, Adina Buzatu, Dana Savuica, Diana Sar, Vica Blochina sunt doar cateva dintre persoanele care au obtinut propria reteta de frumusete in urma consultului specializat realizat de doctorii Guinot, planul de tratamente si produsele profesionale de skincare care vor indeplini obiectivele de infrumusetare necesare.

Mirela Bucovicean

Ileana Badiu si Diana Baicu

Ellie White si Diana Baicu

Vedetele au marturisit ca sunt admiratoare ale brandului francez, folosind deja produsele si tratamentele Guinot in clinici si saloane de infrumusetare din Romania.

Diana Sar

Dana Savuica si Diana Baicu

Dana Razboiu

De aceasta data, insa, acestea au ocazia sa traiasca experienta autentica Guinot, identica celei din toate cele peste 350 de reprezentante din intreaga lume.

Carmen Bruma

Andreea Perju

 

Diana Baicu si Andreea Marin

Oferta speciala de lansare

In mod cu totul exceptional, pana la 31 martie, Institutul Guinot din Bucuresti are o oferta de bun venit la o serie de tratamente profesionale antiaging sau corporale trademark.

Andreea Marin

Andreea Balan

1. Hydardermie Jeunesse – tratament personalizat de intinerire si hidratare – pret special 150 lei (in loc de 319 lei)

2. Tratament Technispa slabire sau fermitate – 30 min – oferta Discovery – pret special 95 lei (in loc de 169 lei)

3. Pentru orice achizitie in valoare de minimum 151 lei, 50 lei lei reducere.

Franciza Guinot Institut

Guinot este considerat brandul de skincare profesional numarul 1 in lume, prezent in peste 17.000 de saloane din 70 de tari.

Exista peste 350 de reprezentante Guinot Institut, in regim de franciza, cele mai multe aflandu-se in Franta, Marea Britanie, Spania, Germania si Rusia.

Anca Serea

Adina Halas

Primul Institut Guinot din Romania este un Institut flagship, in perioada urmatoare urmand a fi lansate noi reprezentante sub forma de franciza.

Adina Buzatu

Modelul de business este deschis tuturor celor care isi doresc sa puna bazele unei afaceri profitabile in industria de frumusete si chiar sa faca upgrade pentru un salon deja existent.

Modelul de business Guinot, oferit de Top Line Romania (www.topline.ro) este testat international si aduce tot know-how-ul celebrului brand francez, cu rezultate spectaculoase de peste 30 ani.

Noile tratamentele GUINOT pentru lifting si slabit au fost lansate la Centrele Silhouette

Scrie un comentariu