Style Radar

Style Radar! S-a deschis primul concept-store VANS din Romania!

Scris de Administrator

Celebrul brand de imbracaminte si incaltaminte VANS anunta lansarea primului magazin “concept-store” din Romania! Situat la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, pe o suprafata de 60 de m2, acesta gazduieste o selectie “über-cool” de haine, incaltaminte si accesorii.

Vans-vitrina

VANS se adreseaza trendsetter-ilor, coolhunter-ilor, celor care sunt pasionati de cultura urbana si celor care isi doresc sa transmita prin tinutele lor o “relaxare” studiata, fara sa renunte insa la confort si calitatea produselor. O forta globala in industria de action sport, VANS este preferatul practicantilor de skate, surf, snowboard si BMX, din toata lumea, atat in privinta incaltamintei, imbracamintei, accesoriilor sportive si a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare de zi cu zi. Este vorba despre acei oameni indrazneti si liberi, din orasele moderne care reusesc sa desfiinteze conventiile si regulilor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias.

Vans-Surf

Compania a fost infiintata in 1966 in California, de catre fratii Paul Van Doren si James Van Doren, Gordon Lee si Serge D’Elia, sub numele Van Doren Rubber Company, cu scopul de a manufactura si de a vinde incaltaminte sport catre consumatorii finali. In prima zi, magazinul a vandut 12 perechi de pantofi Authentic.

Vans-Steve-Van-Doren

In 1970, brand-ul a devenit foarte popular in randul skaterilor din California, doi dintre acestia (Tony Alva si Stacy Peralta) aducandu-si contributia la realizarea design-ului pantofilor Era. Acest model de pantof a devenit preferatul tinerei generatii de skateri, din acea vreme. In 1976, cu ajutorul unor practicanti de BMX, a fost introdus modelul Slip-On care si-a castigat rapid popularitatea in sudul Californiei.

Vans-Paul-Van-Doren

In anii ’80, compania a inceput sa produca incaltaminte dedicata practicantilor de wakeboarding, motocross, surfing, intrand intr-o competitie directa cu marile companii producatoare de echipamente sportive. Totodata, pantofii VANS au castigat teren la Hollywood, dupa ce Sean Penn a purtat modelul Slip-On in filmul “Fast Times at Ridgemont High”. In anii ’90, compania a inceput sa sponsorizeze numeroase activitati sportive si competitii de skateboarding, iar in 1998 VANS a inaugurat primul Skate Park indoor in Orange County.

Vans-Kenzo

In 2001, prestigioasa revista Forbes a numit VANS drept “America’s Best Small Companies”, recunoscand valoarea acestui brand. In 2004, compania a introdus serviciul de personalizare a celor mai cunoscute modele de incaltaminte: Era, Slip-On, Old Skool, Authentic Lo-Pro si 16 Vulcanized.

Vans-Ghana2

In zilele noastre, VANS sprijina cei mai importanti practicanti de skate, surf, snowboard, BMX din SUA si detine primul skate park cu acces gratuit, in Huntington Beach California. Anul trecut, compania a sponsorizat campionatul de Surfing (Vans US Open of Surfing) si si-a extins colaborarile in zona muzicii si a modei, lansand colectii capsula cu celebra trupa rock Mettallica si Kenzo.

Vans-beatles2

Anul acesta, VANS a colaborat cu trupa Beatles pentru lansarea unei colectii capsula “The Yellow Submarine”.

Vans-Classics

Activitatile companiei sunt indreptate si in zona sociala. VANS contribuie la crearea de locuri de munca pentru femeile din Ghana, realizeaza campanii impotriva abandonarii cainilor si pisicilor, ofera burse studentilor la Arte Plastice si sprijina copiii autisti.

Vans-Rita-Ora Vans-Rihanna Vans-Kristen-Stewart

Brand-ul este foarte popular in cetatea filmului si in randul solistilor. Miley Cirus, Rihanna, Justin Bieber, Jessica Biel, Bruno Mars, Taylor Momsen, Jesse Metcalfe, Lucy Liu si multe celebritati de la Hollywood prefera acest brand.

Vans-BMX

In Romania, VANS colaboreaza cu skaterii Banzy si Adrenalina, snowboarderul Petty, Alin Moldovan si Jula Raul (BMX), Ska-nk, Freaquency si Les Elephants Bizzares.

Vans Mettallica

Fa un “trick” si da o tura prin magazinul VANS din AFI Palace Cotroceni! Poti veni cu gasca de prieteni, cu spray-ul de graffiti, cu skate-ul sau cu “bicla”… orice “act rebel” de shopping iti este permis!

Vans

Scrie un comentariu