Stiri Interne

Cine sunt primii finalisti ai show-ului „Romania Danseaza”

Scris de Administrator

Duminca aceasta a avut loc prima semifinala a show-ului „Romania Danseaza”, un adevarat spectacol presarat cu multe momente extrem de interesante, prezentate atat de concurenti, cat si de Andreea Balan si Jorge, gazdele emisiunii. Bianca si Radu, Rares si Alesia si Cosmin Soare sunt primii trei finalisti alesi, urmand ca cel de-al patrulea sa fie anuntat astazi, in cadrul Observator 16 de la Antena 1.

finalisti-romania-danseaza

Spectacol total duminica aceasta pe scena „Romania Danseaza”, in prima semifinala a super show-ului. Cum regulile s-au schimbat in aceast an, 12 semifinalisti au intrat aseara in duelul vietii lor, concurand alaturi de unii dintre cei mai buni dansatori, grupati in functie de stilul de dans. Cu fiecare numar de dans, pe scena super show-ului un adevarat spectacol a prins viata, o poveste a fost spusa prin miscare, sunet, decor si imagine.

Doar trei dintre concurenti si-au castigat insa votul pentru a trece in urmatoarea etapa a showului, urmand ca cel de-al patrulea sa fie desemnat prin vot, de catre telespectatori, pana astazi, la ora 16, si anunţat in direct la Observator 16. Andreea Balan si Jorge s-au duelat si ei toata seara, incantandu-i pe telespectatori cu reprezentatii exceptionale, alaturi de corpul de balet al emisiunii.

Bianca-si-Radu

Monica Petrica a decis sa trimita in finala un numar spectaculos de dans contemporan.

„Ma ridic in picioare sa va fac o reverenta, mi-ati incantat ochii si sufletul cu talentul si dedicatia voastra!”, le-a spus Monica Biancai si lui Radu, doi dansatori superbi, care formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi, care au reusit sa transmita emotia si sensibilitatea lor tuturor celor care i-au privit. Nu putini au fost cei care au varsat si cateva lacrimi in timpul reprezentatiei lor, printre ei aflandu-se si Connect-R.

Rares-si-Alessia

Rares si Alessia au primit votul lui CRBL si si-au adjudecat un loc in marea finala a show-ului. Micuti, dar foarte ambitiosi si super talentati, cei doi concurenti au cucerit sala si juriul cu un numar extraordinar de street dance.

„Copiii astia, dincolo de atitudine si carisma, au o foarte buna tehnica, pe mine m-au coplesit!”, le-a spus Monica, iar Connect-R a completat: „Sunteti prea buni!”.

Cosmin-Soare

Cosmin Soare, dansatorul de capoeira (stil inspirat din artele martiale), l-a determinat pe Connect-R sa-l trimita direct in marea finala a supershow-ului.

„Sunt putini concurentii care iti raman in minte luni de zile dupa auditii, dar Cosmin are aceasta putere!”, a povestit Monica.

Cosmin si-a pregatit in cele mai mici detalii recuzita pentru semifinala, stiind ca depinde doar de el sa ramana in atentia juratilor si ss le castige voturile. In momentul in care a inceput sa se invarta in cap, de zeci de ori, avand picioarele imobilizate intr-un scaun, confectionat de el, care s-a si luminat pe scena super show-ului, i-a cucerit pe jurati.

„M-am bucurat enorm cand am vazut ca a aparut scaunul si ca te invarti cu el. Nu ma asteptam sa se si aprinda! M-ai spart!”, i-a spus CRBL, iar Connect-R a continuat: „Uite un om care a inteles despre ce e vorba in acest concurs!”.

Pana astazi la ora 16:00, telespectatorii isi mai pot vota favoritii prin sms la 1313 cu textele Kozaciok, Robots sau Rasnov, urmand ca in cadrul Observatorului orei 16, Andreea si Jorge sa il anunte telefonic pe cel de-al patrulea finalist al show-ului.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu