News Stiri externe

Primele imagini din colectia Moschino pentru H&M! Piele, lanturi si detalii aurii!

Scris de Christian Stan

Colectia Moschino pentru H&M se anunta a fi una spectaculoasa, iar primele imagini au fost deja facute publice. Una dintre ele o infatiseaza pe Gigi Hadid, iar alta are in prim plan mai multe modele de renume fotografiate de celebrul Steven Meisel.

Colaborarea dintre Moschino si H&M a fost anuntata in luna Aprilie printr-un eveniment organizat la Coachella, iar primele imagini din colectie au fost facute publice zilele trecute.

Colectia, realizata de Jeremy Scott, reinterprezetaza look-uri iconice lansate de Franco Moschino de-a lungul timpului. Sedinta foto a fost realizata de Steven Meisel intr-o vila din Italia si este inspirata din show-urile haute couture ale anilor ’50.

Principalul model al colectiei este Gigi Hadid, insa intr-un alt vizual apar si alte modele preferate de Jeremy Scott precum  Rianne Von Rompaey, Yasmin Wijnaldum, Stella Maxwell, Soo Joo Park si Imaan Hammam.

In noua colectie predomina rochiile din piele, lanturile si detaliile aurii, dar si rochii de paiete sau chiar salopete de paiete cu trena. Colectia va fi lansata in magazinele selectate H&M din intreaga incepand cu data de 8 Noiembrie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu