News Stiri externe Style Style Radar Vedete

Primele imagini din campania Puma-Kylie Jenner

Scris de Alexandru Manea

Kylie Jenner si Puma au facut publice primele poze din culisele sedintei foto pentru cea mai asteptata colaborare a anului. Scandalul provocat de Kanye West, care a jurat ca Puma nu se va asocia niciodata cu sora lui Kim Kardashian, a ajutat la promovare si a creat mult suspans. Asteptarea se apropie de final, campania fiind lansata peste trei saptamani.

Puma Kylie 2

Kylie Jenner si Puma au batut palma pe o suma cu sapte zerouri la inceputul acestui an, iar lucurile avanseaza intr-un ritm ametitor. Reprezentantii firmei sportive le-au dat fanilor cateva indicii despre ce vor vedea dupa 1 aprilie, data lansarii colectiei. Insa acestia au ocazia sa o vada pe Kylie, considerata cea mai influenta adolescenta din America, insa nu si imaginile cu produsele care vor fi lansate peste trei saptamani.

Puma Kylie 3

In 2015, Kylie Jenner a fost desemnata „cea mai influenta adolscenta din Statele Unite ale Americii”, cu o influenta mai mare in randul tinerelor decat Taylor Swift, Selena Gomez sau tinere actrite. Cand au aparut zvonurile unei posibile colaborari, Kanye West a anuntat pe Twitter ca acest contract nu se va semna si Adidas este singurul brand care isi va lega numele de aceasta familie. Doua saptamani mai tarziu, Kris Jenner l-a contrazis public si a confirmat marea colaborare.

Caitlyn Jenner

Iar moda pare sa fie la picioarele surorilor Jenner. In timp ce Kendall a fost inclusa in toate marile prezentari la saptamanile modei din acest sezon, inclusiv Chanel si Givenchy, si Caitlyn Jenner isi face debutul in moda. Tatal fetelor, care a suferit recent o schimbare de sex, a semnat recent un contract cu linia sportiva a brandului suedez H&M.

Scrie un comentariu